Hava Durumu

Bursa'da küçük kıza tecavüz

Bursa'da 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddia edilen iki sanık hakim karşısına çıktı. Zanlılardan biri beraat ederken, diğeri 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da küçük kıza tecavüz

 B.A. (26) ile K.B. (20), 12 yaşındaki S.T. ile zorla ilişkiye girdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden mahrum kılma' suçlarından 25 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. Karar duruşmasına tutuklu K.B.ile avukatı, tutuksuz yargılanan B.A. ve avukatı Özgür Abatay, müştekiler ile avukatı katıldı.

Çıktığı ilk mahkemede tutuklanan K.B, daha önceki ifadelerini tekrarlayarak, "S., bana 16-17 yaşında olduğunu söyledi. Son buluşmamızda beni evine çağırdı. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum" dedi.

2 AY ARKADAŞLIĞIMIZ OLDU

Diğer sanık B.A. ise, "Ben üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisiyle 2 ay kadar arkadaşlığım oldu. S. ile her hangi bir ilişkiye girmedim. Beraatımı istiyorum" şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti karar duruşmasında, çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından B.A.'nın beraatına karar verdi. Diğer sanık K.B. ise, her iki suçtan dolayı 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.