Hava Durumu

Bursa'da oturan aile perişan oldu!Gece su içmeye kalkınca...

Bursa'da ikamet eden Salık ailesinin engelli çocukları gece yarısı mutfaktaki musluğu açık bırakınca evi su bastı. Bütün eşyaları zarar gören ve maddi durumları iyi olmayan aile hayırseverlerden yardım bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2017 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2017 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da oturan aile perişan oldu!Gece su içmeye kalkınca...

Merkez Osmangazi ilçesi Zafer mahallesinde kiracı olarak oturan Salık ailesinin 21 yaşındaki engelli çocukları Mustafa Salık'ın çeşmeyi açık bırakması sonucu evlerini su basınca ev kullanılmaz hale geldi. Maddi durumları bozuk olan Salık ailesi engelli çocuklarına bakabilmek için hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor. Küçükken geçirdiği havale sonucu engelli olan ve diğer çocuğu ise doğuştan engelli olan baba Yusuf Salık çaresizce kendine yardım eli uzatılmasını bekliyor.

EV SAHİBİ GÖRÜRSE...

Baba Yusuf Salık," Mutfağa su içmek için gidiyor. Çeşmeleri açıyor çeşmeyi açarken de buradaki kap düşüp gideri kapatıyor. Daha sonra lavabo su ile dolup taşınca evi su basıyor. O anda da bebek ağladı. "Biz ne oluyor" diye bir kalktık ki her taraf su içinde. Evimiz kira, ev sahibi görse bizi evden kovar. Gücüm kalmadı 2 çocuğum engelli eşim onlara bakıyor ben çalışıyorum ama yetişemiyorum hayırsever vatandaşlardan yetkililerden yardım bekliyoruz " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.