Hava Durumu

Bursa'da sahte polis marketi soydu

Bursa'da alışveriş yapma bahanesiyle bir markete giren ve kendisini polis olarak tanıtan şahıs, elindeki boş poşetleri alkolle doldurup kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da sahte polis marketi soydu

Olay Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Üçevler Mahallesi'nde bir markete yanında çocukla müşteri olarak giren şahıs, market sahibine kendisini polis olarak tanıttı. Market sahibi Nevzat Çetin'e alkol alacağını söyleyerek muhabbet etmeye başladı. Müşterilerin geldiği sırada kalabalığı fırsat bilen şahıs, yanında getirdiği boş poşetleri alkolle doldurmaya başladı. Şahıs daha sonra belli etmeden doldurduğu poşetleri marketin önüne koydu.

Ardından Nevzat Çetin'e dışarda sigara içeceğini söyleyen şahıs, dışarı bıraktığını poşetleri alarak olay yerinden uzaklaştı. Olay an an kameralara yansıdı.

Durumu fark eden market sahibi olayı hemen polise bildirdi. Emniyet ekipleri kameraları incelemeye aldı. Ekipler yaklaşık 400 lira değerinde alkol çalındığını tespit etti.

İfade veren Çetin, şahıstan polis olduğunu söylediği için şüphelenmediğini söyledi. Ekipler zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.