Hava Durumu

Bursa'da süt üreticisine dev destek

Süt kalitesinin bozulmaması adına çalışmalarına devam eden Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği mahallelere yönelik süt tankı ve jeneratör desteğini sürdürüyor. Son olarak birlik Kozdere Mahallesi'ne 1 tonluk süt tankı ile Aydoğdu Mahallesi'ne 36 KW'lık Jeneratör hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da süt üreticisine dev destek

Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, son olarak Kozdere Mahallesine 1 tonluk süt tankı ile Aydoğdu Mahallesine 36 KW'lık Jeneratör hediye ettiklerini belirterek, 'Yenişehir ve İznik'te sağlıklı ve kaliteli süt için elimizden geleni yapıyoruz. Bu zamana kadar birçok köyümüze süt tankı ve jeneratör vermiştik. Son olarak da Kozdere Mahallemizin süt tankı talebi ve Aydoğdu Mahallemizin jeneratör talebi vardı. Onları da yerine getirdik' dedi.

SÜTÜN FİYATI DAHA İYİ OLUYOR

Amaçlarının sütün kalitesini sürekli aynı tutmak olduğunu belirten Tuna, 'Yenişehir ve İznik'in sütü gerçekten kaliteli. Biz kalitenin bozulmaması için çaba harcıyoruz. Bu sebeple sütün hemen sağılmasından sonra soğutma tankına girmesi çok önemli. Bunun yanı sıra köylerimizde sık sık kesilen elektriklere karşı da jeneratör desteği sağlıyoruz. Şu an itibari ile Yenişehir ve İznik'te soğutma tankı ve jeneratör ihtiyacı yok. Yenişehir ve İznik'ten süt alan üreticiler bundan son derece memnun ve sütün fiyatı daha iyi' diye konuştu.

Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği'nin ortaklarını yönelik ihtiyaç duydukları her türlü tohum ve ekipman satışı da uygun fiyat ve vadeli satışlarla yapılmaya devam ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.