Hava Durumu

Bursa'da tır devrildi, uzun araç kuyrukları oluştu

Bursa- Yalova kara yolu, kar nedeniyle kayan TIR'ın yan yatması sonucu yaklaşık 1 saatliğine ulaşıma kapandı. Yolun İstanbul Bursa istikameti ise buzlanma nedeniyle kısa süreliğine ulaşıma kapalı kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da tır devrildi, uzun araç kuyrukları oluştu
Bursa'yı İstanbul'a bağlayan Bursa-Yalova kara yolunun Süpürgelik mevkisinde bugün saat 12.00 sıralarında sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen TIR, kar ve buzlanma nedeniyle kayarak yan yattı. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapandı, uzun araç kuyrukları oluştu. TIR'ın yoldan kaldırılmasıyla yol, 1 saat sonra ulaşıma yeniden açıldı.



Kara yolunun Bursa'ya geliş istikameti de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Orhangazi ilçesinde kapandı. Karayolları ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının ardından yol kısa süre sonra ulaşıma kontrollü olarak açıldı.




'BİRKAÇ GÜN DAHA HAVA ŞARTLARI AĞIR SEYREDECEK'

Yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede Karayolları ekiplerinin çalışmaları sürerken, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, bölgede incelemelerde bulundu. Özçakıcı, "Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, ilimizde ve ilçemizde de etkili oldu. Son yılların belki de en ağır kışını yaşıyoruz.


Yollarda olan, seyahat etmek zorunda kalan vatandaşlarımızın zor duruma düşmemesi için, emniyet, jandarma, karayolları, belediye, sağlık ve tarım ekiplerinin tamamı şu anda adeta teyakkuza geçmiş durumda. Kısa süreli Yalova'da kesinti oldu. Trafiği kapatmıştık. Ama şu an bekleyen bir araç yok. Şu an tekrar açıldı, normale döndü. Birkaç gün daha hava şartları ağır seyredecek. O yüzden herkesin tedbirli olmasını, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamasını rica ediyoruz. An itibarıyla yol açıldı. Orhangazi istikametinden Yalova-İstanbul yolunu açtık" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.