Hava Durumu

Bursa'daki Akpınar Mahallesi'nde neler oluyor? 'Kasıtlı adam öldürmeye teşebbüs!'

Bursa Akpınar Mahallesi'nde bir gecede 3 yangın çıkması mahalleliyi korkuya sürükledi. Vatandaşların kabusu olan geceden sonra, "Akpınar'da neler oluyor?" sorusu soruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki Akpınar Mahallesi'nde neler oluyor? 'Kasıtlı adam öldürmeye teşebbüs!'

-Serap ÖZTÜRK-

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi Hancı Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanda 26 Nisan Perşembe günü, 00.30 civarlarında henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kullanılmayan eşyaların bulunduğu bodrum katında çıkan yangın, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Bir apartman sakini dumanı fark ederek diğer ev sahiplerini uyandırdı. Herkes kendini panikle dışarı atarken, 4. katta yaşayanlar yoğun dumandan dolayı evlerinde mahsur kaldı. Korkudan ağlayan çocukları aileleri sakinleştirmeye çalıştı.

Yaklaşık 1 saatlik söndürme ve soğutma işlemlerinin ardından bina sakinleri evlerine girdi. Vatandaşlar gece yarısı yaşadığı korkuyu uzun süre üzerlerinden atamadı.

İtfaiye ekipleri, yaptıkları ilk tespitte yangının kasıtlı çıkarıldığından şüphelendi.

Haberimizi okuyan Yeni Dönem takipçisi, Akpınar Mahallesi'nde aynı gece ve saatlerde 2 yangının daha çıktığını belirtti.

Mahalle sakini gazetemize gönderdiği mesajda, "Akpınar Mahallesi Hancı Caddesi'nde aynı şekilde bir başka yangın daha meydana gelmiştir. Biz yangın ihbarını yaptığımız sırada başka bir sokakta yine aynı şekilde bir tane daha yangın çıkarılmıştır. Bu kasıtlı adam öldürmeye teşebbüstür. Korku içindeyiz" dedi.

Mahallede bir gece içinde çıkan 3 ayrı yangının yetkililer tarafından araştırılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.