Hava Durumu

Bursa Devlet Hastanesi kimin?

Bursa Devlet Hastanesi'nde ayladır bayrağımızın dalgalanmadığı ortaya çıktı. Hastanenin önünde ay- yıldızlı bayrağı göremeyen sağlık personeli ve vatandaşlar , 'Burası bu ülkenin hastanesi' diyerek duruma tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Devlet Hastanesi kimin?

Son yıllarda bayrağımıza yapılan çirkin saldırılar toplumu derinden yaralarken, Bursa Devlet Hastanesi'ndeki bayrak direklerinin aylardır boş olduğu ortaya çıktı. Hastane acil servisinin yanında 1, başhekimlik önünde ise 2 direğe aylardır bayrak asılmazken, kurum çalışanları ve vatandaşlar duruma isyan etti.

NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

Bursalılar, kentteki tüm kamu kurumlarında şanlı Türk bayrağı dalgalanırken, Devlet Hastanesi'ndeki bayrak direklerinin neden boş olduğunu merak ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir resmi kurumunda; "Rengini şehitlerimizin kanından, ilhamını da ay ve yıldızdan alan, bağımsızlığımızın sembolü olan Ay-Yıldızlı bayrağımız gönderde dalga dalga dalgalanmıyorsa" o zaman ortada idarecilerinden kaynaklı ciddi bir sorun var demektir.

YeniDönem gazetesi olarak bizde hastane yöneticilerine soruyoruz;  Aylardır bayrak direkleri neden boş tutuluyor? Bir teknik sorun varsa, şimdiye kadar neden giderilmedi? Neyi bekliyorsunuz?

DEVAMI LALE AKASOY'UN YAZISINDA 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.