Hava Durumu

Bursa için yeni hafta açıklaması geldi! Kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış...

Meteoroloji Bursa için 28 Kasım 2021 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da pazar gününün gece saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kuvvetli rüzgar gün içerisinde de devam edecek. Hava sıcaklığının en yüksek 20 derece olarak ölçüleceği Bursa'yı yeni haftada ise sağanak yağış bekliyor. Sıcaklık çarşamba gününe kadar düşüşte olurken, yağış geçişleri şehir genelinde etkisini gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2021 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2021 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa için yeni hafta açıklaması geldi! Kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış...

Bursa'da Kasım ayının son günlerine girilirken hava sıcaklıkları düşüşte olacak.

Hafta sonunun son gününde gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kuvvetli fırtına gün içerisinde de Bursa'da yüzünü göstermeye devam edecek.

Sabah saatlerinde bazı bölgelerde yer yer sağanak yağış geçişleri görülürken, gün içerisinde ise yağış etkisini kaybediyor.

Termometreler PAZAR günü içerisinde en yüksek 20 dereceyi gösterirken, akşam saatlerinden itibaren 17 derecelere kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞLI OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'yı Kasım ayı sonunda yağışlı günler bekliyor.

PAZARTESİ yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının 22 derece olmasına karşın gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

SALI günü yağış şehir genelinde yüzünü göstermeye devam ederken sıcaklıklarda ise düşüş yaşanacak ve termometreler 14 dereceye kadar gerileyecek.

ÇARŞAMBA günü yağışla birlikte sıcaklıklarda büyük bir düşüş daha yaşanırken Bursalılar gün içerisinde en yüksek 7 dereceyi görecek. Gece saatlerinde ise 0 derecelik bir sıcaklık bekleniyor.

PERŞEMBE gününden itibaren sıcaklık yeniden 12 dereceye kadar yükselirken, Aralık ayı Bursa'da soğuk başlayacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 KASIM 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.