Hava Durumu

Bursa siyasilerinin YeniDönem'e tebrik mesajları

Bursa Belediye Başkanları, İl Başkanları, milletvekilleri ve bakanlardan gazetemizin 8. yıl kuruluş yıldönümüne özel tebrik mesajları geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa siyasilerinin YeniDönem'e tebrik mesajları

Gönülden tebrik ediyorum

Kurulduğu günden itibaren; Ulu Şehir Bursa'mızın sesi, objektif haberciliği ve yayın anlayışıyla da yerel basınımızın güzide temsilcisi olan Bursa YeniDönem gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu başarıya katkı sunan değerli basın emekçilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Dr. Mehmet Müezzinoğlu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı

 

**************************

Halkın sesi

Basın kuruluşları, halkın haber alma özgürlüğünü sağlama göreviyle demokratik yapı içerisinde önemli bir işlev görmektedir. Yöresel sorunları daha sağlıklı bir şekilde dile getirebilmesi, dolayısıyla halkın sesi olabilmesi özelliğiyle yerel basın kuruluşlarımız, yayın yaptıkları yöre için çok büyük bir öneme sahiptirler.

YeniDönem gazetesi de bu anlayış çerçevesinde 8 yıldır kararlı bir şekilde ortaya koyduğu yayınlarıyla Bursa'mızın daha da gelişmesine katkılar sunmuş ve Bursalı hemşehrilerimizin sesi olmuştur. Bu kararlı çizgisiyle aynı zamanda Bursa basınında güçlü bir yer edinmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle

YeniDönem gazetesinin 8'inci yayın yıl dönümünü kutluyorum. Daha nice yıllar başarılarının devamını diliyor, gazete yönetimine ve tüm çalışanlarına saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Faruk Çelik

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı

 

**************************

Başarılarınızın devamını dilerim

Toplumun bilinçlenmesini ve kamu yararını gözeterek, haberleri ilkeli ve doğru bir şekilde aktaran YeniDönem gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, yeni çalışma döneminin hayırlı olmasını temenni eder, tüm çalışanlarına başarılar dilerim.

Bursa Valisi

İzzettin Küçük

 

**************************

Nice yıllara...

Şehrimizin değerli medya kurumlarından biri olan YeniDönem gazetesi, 8 yıl boyunca, değişen ve gelişen Bursa'ya en objektif şekilde tanıklık ederek, okuyucuların güvenini kazanmış ve kentin gelişimine katkı sağlamıştır. Yayın politikası ve gazetecilik refleksiyle her gün Bursalılara güncel ve doğru haber vermenin gayreti içinde olan YeniDönem gazetesinin, okuyucularına ulaştırdığı haberlerle Bursa'nın zenginliğine de katkı sağladığına inanıyorum.  Güçlü altyapısı, tecrübe ve birikimli kadrosu, ilkeli, seviyeli ve kaliteli habercilik anlayışıyla Bursa ve ülke gündeminin nabzını tutan YeniDönem gazetesinin 8. kuruluş yıl dönümünü kutlar, yönetici ve çalışanlarına başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Recep Altepe

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

 

**************************

Tebrikler YeniDönem

Her alanda Bursa'nın sesi olan ve doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile son yıllarda şehrin önemli değerlerinden biri haline gelen "YeniDönem" gazetesinin 8. yılını kutluyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğru, ilkeli, tarafsız yayıncılık anlayışınızla her zaman şehrimiz, hemşehrilerimiz için en doğru haber kaynaklarından biri olmanızı dilerim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Mustafa Dündar

Osmangazi Belediye Başkanı

 

**************************

Kutluyorum...

Vatandaşlarımızın doğru bilgi almasında önemli görev üstlenen 'YeniDönem' gazetesinin 8'inci yılını kutluyor başarılarının devamını diliyorum. YeniDönem gazetesi önemli yazarları ve deneyimli kadrosuyla, günü yakalayan ve geleceğe yön veren haber anlayışıyla, yerel yönetimlerin her zaman yanında olarak örnek bir yayıncılık anlayışını ortaya koyuyor. Ayrıca YeniDönem gazetesi, yerel yönetimlerin halkla bütünleşen insan odaklı hizmetlerini okuyucularına ulaştırmada önemli görev üstlenmektedir. Etkin, yerinde ve verimli bir yayın anlayışıyla, halkın sesi olmaya devam eden YeniDönem gazetesinin başarılarla dolu bir yayın hayatı geçirmesi ümidiyle, gazetenin üst yönetiminden dağıtıcısına varana kadar bu başarıya katkı koyan, emek veren ve gayret gösteren herkese çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim.

İsmail Hakkı Edebali

Yıldırım Belediye Başkanı

 

**************************

Nice yıllara YeniDönem

Çoğulcu ve katılımcı demokrasinin temel öğelerinden olan basın, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi yönünden vazgeçilmez bir işleve sahiptir. Basın özgürlüğü, düşünce ve anlatım özgürlüğünü tamamlayan ve onun kullanılmasını sağlayan bir özgürlüktür. Haber verme, denetim ve eleştiri yapma, kamuoyunu bilgilendirme ve oluşturma, kurumlarla bireyler arasında bilgi akışı sağlama, toplumun çıkarlarını koruma, özgür tartışma ortamı yaratarak toplumsal bilinci güçlendirme, toplumu eğitme ve düşünce dünyasını zenginleştirme gibi yaşamsal sorumlulukları bulunan basın, bu yönüyle kamusal görev yapmaktadır. İşte bu önemli sorumluluğu üstlenen kurumlardan biri olan YeniDönem gazetesinin daha uzun yıllar yayın yaşamını sürdürmesi bir kent yöneticisi olarak en büyük dileğimdir. YeniDönem'in 8. yaşını bu duygularla yürekten kutluyor, tüm emekçilerine başarılar diliyorum.

Mustafa Bozbey

Nilüfer Belediye Başkanı

 

**************************

8. yaşınız kutlu olsun

Demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda kurumlarla toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu nedenle kamuoyunda "dördüncü kuvvet" olarak da algılanan basının, habercilik yaparken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması bir hayli önem arz etmektedir. Bursa basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 8'inci kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutlar, meslek ilkelerinden ödün vermeden hizmetlerinizin devam edeceğine olan inancımla "Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya" halkı adına başarılar dilerim.

Hayri Türkyılmaz

Mudanya Belediye Başkanı

 

**************************

YeniDönem gazetesi halkın sesi

Bursa'da medya sektöründe önemli bir görev üstlenen ve kamu denetçiliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği basın dünyasında, özgün ve rol model çalışmalarına yer vererek kendine önemli bir yer bulan "YeniDönem" gazetesinin 8'inci yılını en içten kalbi duygularımla kutluyorum. YeniDönem gazetesi deneyimli kalemleriyle, vizyon belirleyen bakış açısıyla günü yakalayan ve geleceğe yön veren haber anlayışıyla, yerel yönetimlerin her zaman yanında olarak örnek bir yayıncılık anlayışını ortaya koyuyor. Yayıncılık anlamındaki pek çok ilk uygulamasıyla, diğer sektörlere yol göstermeyi başaran YeniDönem gazetesi, yerel yönetimlerin halkla bütünleşen insan odaklı hizmetlerini farkındalık oluşturacak şekilde okuyucularına ulaştırırken, geleceğe dair ortaya koyduğu öngörüleri ile özgün, nitelikli ve güvenilir yayıncılığın öncüsü olmaya devam ediyor. Tarafsız, etkin, yerinde ve verimli bir yayın anlayışıyla, halkın sesi olmaya devam eden YeniDönem gazetesinin başarılarla dolu bir yayın hayatı geçirmesi ümidiyle, gazetenin üst yönetiminden dağıtıcısına varana kadar bu başarıya katkı koyan, emek veren ve gayret gösteren herkese çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Alinur Aktaş

İnegöl Belediye Başkanı

 

**************************

İlkeli, kaliteli, tarafsız...

İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. YeniDönem gazetesi de yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyerek farklı bakış açısıyla yerel basınımızda kendine güçlü bir yer edinmiştir. İlkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Bursa basınımızın güzide kuruluşlarından 'Özgürlüğün Gücü' YeniDönem gazetesinin 8. yayın yıl dönümünü kutlar, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarak başarılarınızın devamını dilerim.

Sadi Kurtulan

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı

 

**************************

Başarılarınızın devamını dilerim

8 yıldan beri, Bursa ve ülkemiz gündeminde yer alan son gelişmeleri, objektif ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla okuyucularına aktaran YeniDönem gazetesinin, 8 yıl önce çıkmış olduğu bu güzel yolculuğun yıl dönümünü, canı gönülden kutluyorum. YeniDönem gazetesi, kurulduğu günden bu yana, yerel basının ülkemizdeki en güçlü olduğu kentlerin başında gelen Bursa'ya, yepyeni bir vizyon ve değer kazandırmayı başarmıştır. Özverili çalışmalar neticesinde, gazeteyi biz okuyucularına ulaştırma noktasında büyük emekleri bulunan tüm basın emekçilerine teşekkürlerimi sunuyor; nice başarı dolu yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum.

Ali Özkan

Karacabey Belediye Başkanı

 

**************************

Gündemi belirledi

Değerli YeniDönem gazetesi çalışanları, kıymetli okuyucular... Türkiye'nin en nitelikli yerel mecralarına sahip şehirlerinden olan Bursamızda, basın camiasına kattığı renk ile kendisine sağlam bir yer edinen YeniDönem gazetesi, geleceğe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Tarihi, doğası, ülke ekonomimize kattığı değerlerle ülkemizin en önemli kentlerinden biri olan Bursamızda gündeme dair tarafsız ilkeli habercilik anlayışı, gündem yaratan, uyaran, değiştiren, geliştiren yorumları ve habercilik anlayışı ile YeniDönem gazetesi, okuyucularını tatmin eden kalite anlayışını bünyesinde barındıran bir gazete.

Tarafsız, hızlı, doğruları yansıtan bir habercilik anlayışı bilindiği gibi bu mesleğin olmazsa olmazıdır. Bu da ancak bu mesleği özümseyerek emek vermiş, tecrübeyi etik değerlerle harmanlamış kadrolarla sağlanabilir. Bu gerçekle yola çıkan, Bursa'da kurulduğu günden bu yana gündemi belirleyen YeniDönem gazetesi yönetimi ve çalışanlarına aynı değerlerle yollarına devam ettikleri, arkada emek dolu anılarla bırakılmış sekiz yılın muhasebesini doğru bir şekilde yaparak ve bunca emek ve tecrübenin üstüne daha iyilerinin konulduğu nice yıllar diliyorum.

Cemalettin Torun

Al Parti Bursa İl Başkanı

 

**************************

Bursa'ya büyük katkı sağladı

YeniDönem gazetesinin 8. yaşını gönülden kutluyorum. Bursa basınına yeni bir soluk katan YeniDönem, bağımsız, tarafsız, ilkeli duruşuyla; kentin siyasetine, kültürüne, ekonomisine büyük katkılar sağladı. YeniDönem'in tarafsız haberciliği özellikle bizim gibi muhalefet partilerini çok mutlu etmektedir. Tarafsız, ilkeli, bağımsız yayın çizgisindeki YeniDönem'e bu duruşuyla çok uzun ve başarılı yıllar diliyorum.

Şadi Özdemir

CHP Bursa İl Başkanı

 

**************************

İlkeli ve tarafsız...

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısı ve değerli köşe yazarlarıyla yerel basınımızın güzide gazetelerinden; ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla Bursa haberciliğine önemli katkılar sağlayan Bursa basınımızın kıymetli kuruluşlarından Yeni Dönem gazetesinin 8. yayın yıl dönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

İsmet Büyükataman

MHP Genel Sekreteri

 

**************************

8. yılınızı kutluyorum

Uzak bir köyde, içinden çığlık atan istismar edilmiş bir çocuğun sesidir basın. Doğruyu arayan vatandaşın bilgi kaynağıdır, vicdanıdır. Yazılmayan tarihin sayfasıdır. Yükü ağır kamusal bir görevdir mesleğiniz. Özgürlüğü arayan bir yol, bir direnç alanıdır. Bu nedenle günümüzde sorgusuz sualsiz cezaevlerine gitmenin adıdır.  Siz gazetecilerin zor bir işi var. Namuslu kalıp, mesleğin onuruna leke kondurmayan bütün gazetecileri sizlerin aracılığıyla selamlıyorum. Bursa'mıza soluk olmaya çalışan gazeteniz Yenidönem'in de sekizinci yılını kutluyorum. Bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyorum. Nurhayat Altaca Kayışoğlu CHP Bursa Milletvekili

 

Başarılarınızın devamını dilerim

Demokrasinin önemli unsurlarından ve çağın önemli mesleklerinden olan gazetecilik, halkı bilgilendirmek gibi önemli bir kamu hizmeti ve toplumu bilgilendiren, demokratik katılımın gerçekleşmesinde halkın taleplerini de yansıtan önemli bir enformasyon aracıdır. Gazetenizin bu bilinç ve anlayışla 8 yıldır yapmakta olduğu başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenize başarılı bir yayın hayatı diler, emek veren tüm çalışanlarınızı tebrik eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Efkan Ala AK Parti Bursa Milletvekili

 

Yeni Dönem gazetesinin kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, tüm çalışanlarını ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kurulduğu günden itibaren ilimizin ve bölgemizin sesini duyuran YeniDönem'in başarılarının devamını diliyorum. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın

 

Türkiye basın tarihimizde müstesna yeri olan güzel şehrimiz Bursa'nın kültür, siyaset, sanat birikimine yapmış olduğu kıymetli katkıları sebebiyle YeniDönem gazetesinin tüm çalışanlarına teşekkürlerimisunuyorum. AK Parti Bursa Milletvekili C. Kani Torun

 

Ulu Şehir Bursamız yerel medyası en güçlü illerimizin başında gelmektedir. Bu gücün meydana gelmesinde önemli rollerden birini oynayan ve ilkeli haber yapma anlayışını benimsemiş YeniDönem gazetesinin kuruluşunun 8. Yılını kutluyor, Bursa Basını'na verdiğiniz destekten dolayı size ve tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyorum. Başarılı ve güzel haberlerle dolu nice yıllara. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın

 

Halkın haber alma hakkının hayata geçirilmesi için özveriyle, fedakârlıkla çalışan gazetecilerimiz, demokratik hukuk devletinin en önemli unsurlarındandır. Hukuk, etik ve meslek ilkelerine bağlı hareket ederek olayların doğru şekilde bilgilendirilmesinde, demokrasinin gelişmesinde basının yeri son derece önemlidir. Yayın hayatınızda daha nice yılları geride bırakmanız dileğiyle; YeniDönem gazetenizin çalışanlarını, köşe yazılarıyla gündemi değerlendiren yazarlarınızı ve 8 yıldır sizi takip eden okuyucularınızı tebrik ediyorum. AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç

 

Günümüzde gerçek gazetecilik ve gazeteciler zor günler geçiriyor, özellikle de yerel basın zorşartlarda yayınlarına devam etme gayretinde. Bu süreçte Bursa basınında kendine ayrı bir yer edinen ve 8. yılını kutlayan YeniDönem gazetesine yayın hayatında başarılar diler, bir okur olarak Bursa'ya katkılarından dolayı teşekkür ederim. CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil

 

Demokratik hayatın en önemli unsurlarından olan gazeteciliğin toplumsal gelişmeye olan katkısı inkâr edilemez. Bir yönüyle toplumumuzun gözü, kulağı olan YeniDönem gazetenizin 8. Yıl dönümünü kutlar yayın hayatı boyunca yapmış olduğunuz katkıların bundan sonra da artarak devam etmesi temennisiyle çalışmalarınızda başarılar ve daha nice yıllar dilerim.  Bursa Milletvekili Osman Mesten

 

Bursa bölgemizin önemli yayın organlarından YeniDönem gazetesinin 8. yıl dönümü vesilesiyle tüm yönetici ve çalışanlarını kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim. AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.