Hava Durumu

Bursa'ya Aquapark!

Yazın tatile gitmeye zaman bulamayanların, tatil coşkusunu hissetmek isteyenlerin bir numaralı tercihi Aquapark Podyum, misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya Aquapark!

Tatil zamanı bulamayan Bursalılar için, şehrin merkezinde yer alan tatil köyü Aqupark Podyum, en büyüğü 500 metrekare büyüklüğünde 5 havuzu, toplam 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı alanı, 8 bin metrekare güneşlenme alanı ve birbirinden lezzetli ürünlerin sergilendiği kafeleri ile Bursalılara tatili ayaklarına getiriyor.

TATİLİN BURSA'DAKİ ADRESİ

Heyecan ve maceranın doruklarına ulaşacağınız Aquapark Podyum'da, Havuz Voleybolu, Beach Voleybol, Beach Futbol, Aerobik, Aqua Disco, Zumba, Balon ve Köpük Partisi gibi aktivitelerle misafirlerine eşsiz bir zaman geçirmelerine olanak sağlıyor. Tüm gün çeşitli gösterilerle güzel vakit geçirilebilen Aquapark Podyum'da ayrıca Fast Food, Pool Bar ve Lounge Bar'dan oluşan üç farklı konsept ve çocuklar için hazırlanmış etkinliklerle birlikte her türlü konforu bulmak mümkün. İl sağlık Müdürlüğü tarafından düzenli olarak denetime tutulan ve hijyenden taviz vermeyen Aquapark Podyum'da hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet veriliyor.

Yaz aylarını Bursa'dan uzaklaşmadan geçirmek isteyenler, haftanın her günü 08.00 ile 20.00 saatleri arasında Aquapark Podyum'dan yerini 02244536100 numaralı telefondan ayırabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.