Hava Durumu

Bursa'ya neden üvey evlat muamelesi yapılıyor?

Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da TRT Müdürlüğü'nün olmadığın, bu konuda atılan adımların çok küçük olduğunu belirten Yüksel Baysal, TRT'nin Balkanlar'a yönelik yayın yapacak bir kanal tahsis etmesi için bir girişimde bulunulmasının şart olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya neden üvey evlat muamelesi yapılıyor?

Trabzon, Antalya, Mersin, İzmir ve Erzurum gibi kentlerde bile TRT müdürlükleri varken, Bursa'da kurumun doğru düzgün ofisi bile olmadığını ifade eden Baysal, bazı adımların atıldığını fakat yeterli olmadığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi; Ankara, İstanbul ve İzmir'de kurulu bulunan kent radyolarının bir benzerinin de Bursa'da kurulması için TRT'ye kentin merkezi bir yerinden bina tahsis etti. Bursa Kent radyosunun 100.2'den test yayını da başladı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da radyo günleri yapıldı ama kimsenin haberi olmadı. Bursa protokolünden bile doğru düzgün bir katılım yoktu.

Bursa'ya, Kent radyosu haricinde TRT'nin Balkanlar'a yönelik yayın yapacak bir kanal tahsis etmesi için bir girişimde bulunulması şart...

Balkanlar'daki her gelişmeden Bursa'nın haberi var. Orada bütün kentlerin yüzü Bursa'ya dönük...

YÜKSEL BAYSAL'IN YAZISINDA...

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.