Hava Durumu

Bursa'ya sabah şoku! Yağmur fena bastırdı

Bursa'da sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur kent merkezinde vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı noktalardaki rögarların tıkanmasıyla yollar göle döndü, trafikteki sürücüler zorlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya sabah şoku! Yağmur fena bastırdı

Bursa'ya son 15 yılın en ciddi yağmuru yağdı. Sabah saatlerinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bir saat içerisinde metrekareye 14 kilogram yağış düştü. Şiddetli yağışın yaşandığı Bursa'da altyapının güçlü olması sebebiyle birkaç nokta haricinde sıkıntı yaşanmadı

En büyük sıkıntı İzmir Yolu Sırameşeler Bölgesi'nde yaşandı. Ana arterde rögar kapaklarının bazılarının tıkalı olması, bazılarının da yetersiz kalması sebebiyle ana caddeyi sel götürdü. Yağmur sebebiyle bazı noktalarda da trafik kilitlenme noktasına geldi.

RÖGAR KAPAKLARI TEMİZLENDİ

Öte yandan geçen hafta su basan noktalarda Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı tedbirlerle ciddi bir olumsuzluk yaşanmadı. Buski yetkilileri, rögar kapaklarının pazar yerlerinin atıkları sebebiyle tıkandığını, düzenli olarak buralarda temizlik yapıldığını ifade ettiler. Şehir merkezinde yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise kendilerini saçak altları, otobüs durakları ya da metro istasyonlarına attılar.

Bursa'da geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 3 saatte metrekareye 25 kilogram yağış düşmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.