Hava Durumu

Bursa'ya yeni AVM! 1 Haziran'da açılıyor

Bursa'ya yeni bir AVM açılıyor. Sur Yapı'nın 650 milyon dolarlık yatırımla Nilüfer'de hayata geçirdiği Alışveriş Merkezi, 1 Haziran Perşembe günü açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya yeni AVM! 1 Haziran'da açılıyor

Sur Yapı'nın Ekart Gayrimenkul ortaklığı ile inşa ettiği Sur Yapı Marka AVM, 75.000 mekterekare kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası sevilen markalara ev sahipliği yapacak. 250 mağaza ile faaliyet gösterecek olan alışveriş merkezinde, 35 kafe ve restoran, 1.400 kişi oturma kapasiteli bir yeme-içme alanı ile geniş bir teras alanı bulunuyor. Rezidans ve home-ofis bloklarının da yer aldığı karma kullanımlı projenin parçası olan alışveriş merkezinde, 1.800 araç kapasiteli bir otopark da ziyaretçilerin kullanımına sunuluyor. Uludağ manzaralı 373 rezidans dairesinin inşaat ve satışı ise devam ediyor.

3 BİN KİŞİYE İSTİHDAM!

ECE Türkiye tarafından ise kiralama, uzun dönemli yönetimi ve konsept optimizasyonunun yapıldığı alışveriş merkezi, 3 bin kişiye istihdam sağlayacak. Çırağan Saray'da yapmış oldukları basın lansmanında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas "Bursa'da hayata geçirdiğimiz 650 milyon dolar değerindeki Marka Rezidans ve AVM projemizde sona yaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2015 başında Bursa'nın en kıymetli bölgelerinden birinde, Nilüfer'de, güçlü bir lokasyonda projemizin yapımına başlamıştık. Marka Rezidans ve AVM, kısa zamanda hem Bursalılar hem çevre illerde yaşayanlar hem de yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Bursa'ya olan inancımız ve güvenimizle yatırımımızı büyütme kararı aldık. Şimdi ise Türkiye'nin en seçkin ve prestijli karma kullanımlı projelerinden biri olan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi'nin kapılarını açmaya hazırlanıyoruz. 21 Haziran'da ziyaretçileri ile buluşacak olan Sur Yapı Marka AVM, şık mimarisi, sevilen markalardan oluşan mağazaları, kafe ve restoranları, dış oturma alanları, geniş terasları, her bir ziyaretçimize kendisini ayrıcalıklı hissettirecek olan yönetim anlayışının yanında, gerçekleştirilecek sosyal ve kültürel etkinliklerle bölgenin yeni çekim merkezi olacak. Bu özellikleri ile Sur Yapı Marka'nın sadece Bursalılar için değil, Yalova, Balıkesir, Bilecik, Kütahya gibi çevre illerin sakinleri ile projenin bütününe büyük ilgi gösteren Körfez ülkeleri vatandaşları için de önemli bir çekim noktası olacağına inanıyoruz. Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projemizde bizlere destek olan iş ortaklarımız Ekart Gayrimenkul ve ECE Türkiye'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Marka Rezidans ve AVM bizim için çok büyük önem arz ediyor çünkü bu proje Bursa'daki mihenk taşımız. Bursa'dan yatırım için oldukça yoğun talep alıyoruz. Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz rezidans teslimlerinden sonra yeni yatırımları gündemimize alacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.