Hava Durumu

Akbulut'tan, Başkan Işık’a ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gürsu İlçe Başkanı Rıdvan Akbulut ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Gürsu Belediye Başkanı seçilen Mustafa Işık'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 10:03
Kaynak: (BÜLTEN)
Akbulut'tan, Başkan Işık’a ziyaret

İlçe Başkanı Akbulut ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhur İttifakından Gürsu Belediye Başkanı olarak seçimlerden galip gelen Mustafa Işık'a çiçeklerini takdim ettikten sonra seçim süreci ve çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Akbulut "Geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de  Sayın Başkanımızın işini en iyi şekilde yapacağından, halkımızın yanında olup daha güzel bir Gürsu için çalışacağından hiç şüphemiz yoktur. Bizimde bir parçası olduğu Cumhur İttifakında BBP Gürsu İlçe Başkanlığı olarak her zaman Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Kendisini tebrik ediyor ve yeni dönemde de başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Belediye Başkanı Mustafa Işık  "Gürsu’da 2015'ten bu yana halkımızın takdiri hiç değişmedi, bizlerde sürdürdüğümüz görevimizde her gün aynı heyecan, azim ve kararlılıkla halkımız için çalışmaya devam ediyoruz. İşe önceki dönemde eksik kalan projelerimizi tamamlayarak başlayacağız" dedi. 

Yapımı tamamlanan ve devam eden projelerini tüm detayları ile anlatan Başkan Işık  altyapı ve üst yapı çalışmaları, gençlere yönelik projeler, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi birçok yeniliğinde bu dönem çalışmalarına ekleneceğini belirleterek Başkan Akbulut'a ve İlçe Yönetimine yeni dönem planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ziyarete fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.