Hava Durumu

Başkan Dündar, Bakan Tunç ile birlikte karne dağıttı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile birlikte Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndaki öğrencilere karnelerini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 16:55
Kaynak: (BÜLTEN)
Başkan Dündar, Bakan Tunç ile birlikte karne dağıttı

Bir dizi program için Bursa’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmangazi ilçesindeki Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulda düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini veren Bakan Tunç, daha sonra beraberindeki protokol ile birlikte sınıfları gezerek karnelerini dağıttı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Bakan Tunç ile birlikte öğrencilere karne ve hediyelerini verip, sıralarda oturarak bir süre sohbet etti.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.