Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Bugün yurt genelinde açık ve mevsim normalleri üzerinde sıcaklık etkili olurken gece yarısından itibaren sağanak yağış etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 09:02
Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Ege'nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi devam etmektedir.

6 İLE SARI KOD

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, batıdaki 6 ilde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle sarı kodlu uyarıda bulundu. Vatandaşların dikkatli olmaları istendi. 

Bugün akşam saatlerinde Ege'de yağış beklenirken, yarından sonra yurdun büyük bölümünde gök gürültülü sağanak etkili olacak. Haritalı rapora göre, yağışlarla birlikte sıcaklıklarda 2 ila 4 derece düşüş görülecek. 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara'nın batısı ve Ege kıyılarında güneybatı; Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun güneyinde güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kesimlerinde güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA 16°C, 30°C

Bursa'da bugün hava en düşük  16°C, en yüksek 30°C parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor

EDİRNE °C, 27°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 24°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 26°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.