Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji 21 Haziran hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre Balıkesir ve Çanakkale için sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer illerimiz de ise hem yüksek sıcaklık hem de kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yangın riskine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 09:07
Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile zamanla güneybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Tokat, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır ve Hakkari çevreleri, Denizli'nin güney, Muğla'nın iç kesimleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Çanakkale ve Balıkesir için ise sarı kodlu uyarı yapıldı.

Akdeniz'de güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), yüksek kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), yüksek kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGEMİZDE HAVA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneybatı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), yüksek kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

BURSA 17°C, 35°C

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 24°C, 36°C
Az bulutlu ve açık

İSTANBUL 22°C, 31°C
Az bulutlu ve açık

KIRKLARELİ 22°C, 30°C
Az bulutlu ve açık

KOCAELİ 21°C, 32°C
Az bulutlu ve açık

Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.