Hava Durumu

İnegöl'de 102 personel için doğum günü kutlaması

İnegöl Belediyesi’nde Temmuz ve Ağustos ayında doğan 17 ayrı müdürlükten 102 personel için doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Alper Taban, personel ile İnegöl Mutfağında yemekte bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2022 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2022 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de 102 personel için doğum günü kutlaması

İnegöl Belediyesi’nde şehrin gelişimi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması adına gece gündüz mesai harcayan personel için Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatıyla doğum günü kutlaması düzenlendi. İnegöl Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen doğun günü buluşmalarının ilki Mart ayında yapılmıştı. Temmuz ve Ağustos ayında dünyaya gelen personellerin doğum günü de bugün Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde yapılan buluşmayla kutlandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, önce personellere İnegöl Mutfağında öğle yemeği ikram edildi. Ardından Beşinci Mevsim Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda buluşma gerçekleştirildi. Yemek sırasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bizler ay içerisinde doğan arkadaşlarımızı bir araya getirerek, doğum gününü vesile ederek sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda hasbihal edelim istiyoruz. Temmuz ayının sonunda yapacağımız buluşmayı ertelemek durumunda kalmıştık. O yüzde Ağustos ve Temmuz ayını birlikte gerçekleştirelim istedik. Naçizane birer hediyemiz ve pasta kesimimiz de olacak. Ben bu vesileyle her birinizin doğum gününü kutluyorum. Nice güzel yaşlarınız, bereketli günleriniz olsun” dedi.

İnegöl Belediyesi’nin bu dönemle birlikte daha farklı ve yeni hedefleri de olduğuna dikkat çeken Başkan Taban, “İnsan kaynağına yatırım yapmak istiyoruz. Bu nedir? Birincisi hem kendi bünyemizdeki arkadaşlarımızla daha nitelikli işleri ortaya koyalım ikinci olarak da yeni dahil ettiğimiz arkadaşlarımızı daha dikkatli seçerek, ne lazımda o konuda yetkinliği olan arkadaşlarımızı aramıza katarak daha nitelikli işler ortaya koyalım istiyoruz. Nitelikli insanların yapamayacağı iş yok” ifadelerinde bulundu.

Konuşma sonrası Beşinci Mevsim Kültür Merkezi çok amaçlı salonuna çıkan personellerle burada pasta kesimi yapıldı. Daha sonra personele hediye takdimi gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.