Hava Durumu

Otizmli Gençler “Yeteneğin Lezzetleri” projesiyle meslek ediniyor

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Yeteneğin Lezzetleri Gastronomi Akademisi Projesi, iki tam gün süren yoğun eğitimlerle hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2025 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2025 14:54
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Otizmli Gençler “Yeteneğin Lezzetleri” projesiyle meslek ediniyor

Proje kapsamında yer alan 24 otizmli birey, mutfakta garsonluk ve pastacılık alanlarında büyük bir heyecan ve istekle mesleki eğitim alıyor.
Bursa Otizm Derneği Başkanı ve Ulusal Otizm Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Emel Kanberoğlu, gençlerin meslek sahibi olabilmesi için projeye özel önem verdiklerini vurguladı.
Kanberoğlu, “Evlatlarımızın geleceği için inanarak, kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.


Her hafta gençlere çeşitli ikramlar ulaştıran Konya İş İnsanları Derneği Başkanı Hakkı Arıcı’ya teşekkür eden Kanberoğlu, projeye katkı sağlayan herkese minnettar olduklarını ifade etti.
Projenin aynı zamanda her hafta değerli konukları ağırladığını belirten Kanberoğlu, bu hafta AK Parti Mudanya İlçe Kadın Kolları'ndan Sevinç Kayhan ve Hülya İşçi ile oğulları Arda İşçi’nin eğitim alan gençleri ziyaret ettiğini söyledi.


Kanberoğlu, “Destek veren, yanımızda olan herkese gönülden teşekkür ederiz” diyerek dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.