Hava Durumu

Refik Özen’den YeniDönem’e kutlama mesajı

AK Parti Bursa Milletvekili Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili Bosna-Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, YeniDönem Gazetesi’nin yayın hayatının 15. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 16:17
Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)
Refik Özen’den YeniDönem’e kutlama mesajı

Vekil Özen mesajında;  “Tarafsız ve özgür basının varlığı demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur.  Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve bilgi ve düşünceleri kamuoyu ile paylaşma görevi üstlenen basın kuruluşları önemli bir toplumsal görevi icra etmektedir.

Nitekim ilimizin kalkınması ve gelişmesi için belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmaları halkımıza ulaştıran, yaptığı yayınlarla bizlere destek olan ve kuruluşundan bugüne basın ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, ilkeli, tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışı ile yayın hayatını sürdüren Yeni Dönem Gazetesi’nin böylesine anlamlı bir güne denk gelen kuruluşunun 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.  Şahsınız nezdinde yayıncılık hayatınızda emeği geçen tüm çalışanlarınızı canı gönülden tebrik ediyor, okuyucularınıza en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.