Geçmişi 25 yıla dayanan Şahinbey Döner Kurucusu Şahin Sevinç YeniDönem Gazetesi’ni misafir etti. Kaliteye vurgu yapan Sevinç: “Bursa’da iki lokasyonda misafirlerimize aynı kaliteyi aynı standartta yani zirvede sunmanın gururu içerisindeyiz” dedi.
Haber Giriş Tarihi: 10.11.2025 22:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2025 23:04
Kaynak:
Semih ÖKTEN
Şahinbey Döner Yıldırım Şubesi’nde YeniDönem ekibini ağırlayan Şahin Sevinç, “Öncelikle YeniDönem Gazetesi ekibini misafir ediyor olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Basın kuruluşları sosyal hayatta kamunun haklarının korunmasında çok önemli bir konumda. Hayatımın her alanında basınla olan ilişkilerimin iyi gitmesini ve iletişimimin kopmamasına dikkat ettim. Genel Yayın Yönetmeni Burhan Kaya nezdinde tüm ekibe geldikleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
ZEKİ MÜREN SALONU
Sevinç, iş hayatına atıldığı günden itibaren markalaşmanın önemini kavramanın kendisine rehber olduğunu aktararak: “Giriştiğim tüm işlerde markalaşmaya yönelik adımları atmaktan geri durmadım. Kaliteli ürünleri, hijyenik ve lezzetli bir şekilde sunmak işimizin temelini oluşturuyor. Bunun yanı sıra ürünleri ve üst düzey hizmetin sunumunda da yüksek bir standardı sağlamak zorundayız. Bu açıdan şubeleşme sürecine gitmeyi arzu etmiyoruz. Her iki şubemizde de aynı kaliteyi standart şekilde sunmak öncelikli hedefimiz. Şahinbey Döner olarak, Özlüce ve Yıldırım’da iki noktada misafirlerini ağırlıyoruz. Şahinbey Döner’de geçmişi 25 yıla dayanan iş tecrübemizi ortaya koyduk. Şahinbey Döner markası Bursa Yıldırım’da 11 Eylül Bulvarı’nda sonra Özlüce’de Bursa’nın eşsiz lezzeti Bursa Kebabı namı diğer İskender Kebap lezzetleri ile sizlerleyiz. Ulu Şehir Bursa’nın Dünya markası olmuş Bursa Kebabı lezzetini, müşteri ve ziyaretçileri için özenle dekore edilmiş muhteşem atmosferi ve geleneksel lezzeti ile Şahinbey Döner‘de yeniden keşfedeceksiniz. Özellikle Zeki Müren Salonu’nda Bursalı iş insanlarımızı iş yemeklerinde özel bir alanda ağırlamayı planladık. Ayrıca, iki farklı lezzet konseptiyle hizmet süresi boyunca sizlerle olacağız. Serpme Kahvaltı ve İskender lezzetlerini bu müthiş atmosferde çok özel sunumlarla tadacaksınız. Bursa’ya özel konseptlerimizle atılımlarımıza devam edeceğiz.”
‘GENÇLERE KAPIMIZ AÇIK’
Emek yoğun ve el işçiliğinin ön planda olduğu bir iş kolunda olduklarını anlatan Sevinç: “Mesleğimizde usta çırak ilişkisi ve bağlantısı çok önemli. Bizler ustalarımızdan aldığımız eli bizden sonraki kuşaklara da vermeye ve mesleğimizi ilerletmeye hazırız. Ancak hemen hemen her zanaatta olduğu gibi bizde de geriden gelen bir nesil yok denecek kadar az. İşsizliğin anketlerde yüksek oranda çıktığı hepimizin malumu ancak bizim gibi meslek erbapları çalıştıracak ve yetiştirecek eleman bulmakta zorlanırken, beyaz yaka tabirli iş ve mesleklerde büyük bir yığılma var. Bu çarpıklığın buralara gelmesinde tabi çok başka ve büyük etkenler var. Bir şekilde kendimize yol açmaya çalışıyoruz. Gençlere bu işi öğrenmek isteyenlere kapımız daima açık” dedi.
YENİ PROJELER KAPIDA
Şahinbey Döner’in şubelerini arttırmasına sıcak bakmadığına işaret eden Şahin Sevinç sözlerini şöyle noktaladı: “Kalitemizi standart olarak sunmak en önem verdiğimiz konunun başında geliyor. Şu aşamada mevcut kalitemizi sürdürebilmek için şube sayımızı arttırmaya sıcak bakmıyoruz. İşimize ikinci kuşağı entegre edebilmenin gururunu yaşıyorum. Özlüce şubesinin idaresini ikinci kuşağımız gerçekleştiriyor. Bundan sonra da Bursa’ya değer katacak projeleri tasarlamayı ve hayata geçirmeyi düşünüyorum.”
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Şahinbey markası lezzetin zirvesinde
Geçmişi 25 yıla dayanan Şahinbey Döner Kurucusu Şahin Sevinç YeniDönem Gazetesi’ni misafir etti. Kaliteye vurgu yapan Sevinç: “Bursa’da iki lokasyonda misafirlerimize aynı kaliteyi aynı standartta yani zirvede sunmanın gururu içerisindeyiz” dedi.
Şahinbey Döner Yıldırım Şubesi’nde YeniDönem ekibini ağırlayan Şahin Sevinç, “Öncelikle YeniDönem Gazetesi ekibini misafir ediyor olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Basın kuruluşları sosyal hayatta kamunun haklarının korunmasında çok önemli bir konumda. Hayatımın her alanında basınla olan ilişkilerimin iyi gitmesini ve iletişimimin kopmamasına dikkat ettim. Genel Yayın Yönetmeni Burhan Kaya nezdinde tüm ekibe geldikleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
ZEKİ MÜREN SALONU
Sevinç, iş hayatına atıldığı günden itibaren markalaşmanın önemini kavramanın kendisine rehber olduğunu aktararak: “Giriştiğim tüm işlerde markalaşmaya yönelik adımları atmaktan geri durmadım. Kaliteli ürünleri, hijyenik ve lezzetli bir şekilde sunmak işimizin temelini oluşturuyor. Bunun yanı sıra ürünleri ve üst düzey hizmetin sunumunda da yüksek bir standardı sağlamak zorundayız. Bu açıdan şubeleşme sürecine gitmeyi arzu etmiyoruz. Her iki şubemizde de aynı kaliteyi standart şekilde sunmak öncelikli hedefimiz. Şahinbey Döner olarak, Özlüce ve Yıldırım’da iki noktada misafirlerini ağırlıyoruz. Şahinbey Döner’de geçmişi 25 yıla dayanan iş tecrübemizi ortaya koyduk. Şahinbey Döner markası Bursa Yıldırım’da 11 Eylül Bulvarı’nda sonra Özlüce’de Bursa’nın eşsiz lezzeti Bursa Kebabı namı diğer İskender Kebap lezzetleri ile sizlerleyiz. Ulu Şehir Bursa’nın Dünya markası olmuş Bursa Kebabı lezzetini, müşteri ve ziyaretçileri için özenle dekore edilmiş muhteşem atmosferi ve geleneksel lezzeti ile Şahinbey Döner‘de yeniden keşfedeceksiniz. Özellikle Zeki Müren Salonu’nda Bursalı iş insanlarımızı iş yemeklerinde özel bir alanda ağırlamayı planladık. Ayrıca, iki farklı lezzet konseptiyle hizmet süresi boyunca sizlerle olacağız. Serpme Kahvaltı ve İskender lezzetlerini bu müthiş atmosferde çok özel sunumlarla tadacaksınız. Bursa’ya özel konseptlerimizle atılımlarımıza devam edeceğiz.”
‘GENÇLERE KAPIMIZ AÇIK’
Emek yoğun ve el işçiliğinin ön planda olduğu bir iş kolunda olduklarını anlatan Sevinç: “Mesleğimizde usta çırak ilişkisi ve bağlantısı çok önemli. Bizler ustalarımızdan aldığımız eli bizden sonraki kuşaklara da vermeye ve mesleğimizi ilerletmeye hazırız. Ancak hemen hemen her zanaatta olduğu gibi bizde de geriden gelen bir nesil yok denecek kadar az. İşsizliğin anketlerde yüksek oranda çıktığı hepimizin malumu ancak bizim gibi meslek erbapları çalıştıracak ve yetiştirecek eleman bulmakta zorlanırken, beyaz yaka tabirli iş ve mesleklerde büyük bir yığılma var. Bu çarpıklığın buralara gelmesinde tabi çok başka ve büyük etkenler var. Bir şekilde kendimize yol açmaya çalışıyoruz. Gençlere bu işi öğrenmek isteyenlere kapımız daima açık” dedi.
YENİ PROJELER KAPIDA
Şahinbey Döner’in şubelerini arttırmasına sıcak bakmadığına işaret eden Şahin Sevinç sözlerini şöyle noktaladı: “Kalitemizi standart olarak sunmak en önem verdiğimiz konunun başında geliyor. Şu aşamada mevcut kalitemizi sürdürebilmek için şube sayımızı arttırmaya sıcak bakmıyoruz. İşimize ikinci kuşağı entegre edebilmenin gururunu yaşıyorum. Özlüce şubesinin idaresini ikinci kuşağımız gerçekleştiriyor. Bundan sonra da Bursa’ya değer katacak projeleri tasarlamayı ve hayata geçirmeyi düşünüyorum.”
Kaynak: Semih ÖKTEN
En Çok Okunan Haberler
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
Hakan Çalhanoğlu attı, Inter evinde farklı kazandı
Tavuk pilav yiyen 30 işçi hastanelik oldu
Çay toplama makinesi deposunda yangın
Bursa'da şehit polisin babasının evi alevlere teslim oldu
Galatasaray, Monaco maçı hazırlıklarına başladı
Serhat Sütlü istifa etti
Millilerin muhtemel fikstürü belli oldu
Şam'da "Suriye Devrimi Askeri Fuarı" ziyaretçilere kapılarını açtı