Hava Durumu

YeniDönem 15 yaşında!

23 Nisan 2010 tarihinde Salih Demirci tarafından kurulan YeniDönem Gazetesi 15. yılında da okurlarına hizmet etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 09:33
Kaynak: (Serap Genç)
YeniDönem 15 yaşında!

Büyük emeklerle yayın hayatına devam eden YeniDönem Gazetesi, Kasım 2014’ten itibaren önce Gazeteci İbrahim Öge ile bir yıl kadar varlığını sürdüren gazete sonra da Kutlucan Holding bünyesine geçti. Gazetemiz, 1 Temmuz 2022’den itibaren Ömer Bilgiç’in Tüzel Kişi temsilciliğinde Kurt Medya Basın Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’yle her gün okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

TARAFSIZ HABERCİLİK

Gazetenin 15’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Genel Yayın Yönetmeni Burhan Kaya, “Gazetemiz, özgün, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Sektörünün saygın markalarından biri haline gelen YeniDönem, ‘Özgürlüğün Gücü’ parolasıyla doğru haberi okuyucuya ulaştırma hedefiyle ilerlemektedir” şeklinde konuştu.

OKUYUCUYA TEŞEKKÜR

Kaya ayrıca, “Gazetemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Serap Öztürk olmak üzere, değerli köşe yazarlarımız, muhabirlerimiz ve editörlerimiz ile toplumun haber ve bilgiye erişme ihtiyacını karşılamaya ve bu kutsal görevi başarıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Siz değerli okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: (Serap Genç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.