Hava Durumu

Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 09:23
Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)
Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 45-48.kilometreleri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bozüyük-İnegöl-Bursa istikametindeki yan yoldan ve Avarlar Kavşağındaki dönel kavşağın bulunduğu kesimden tek yön olarak sağlanmaktadır.

TEM Otoyolunun Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Sınırı-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 10-15.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27.kilometreleri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Mudurnu-Bolu yolunun 46-48.kilometreleri arasında köprü yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Antalya-Serik yolunun 0-15.kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerinde üstyapı bakım onarım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. (16.04.2024-30.04.2024)

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Çanakkale-Çan yolunun 17-21.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

İyidere-Rize-Pazar yolunun 0-64.kilometreleri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.