Hava Durumu

Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var!

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 09:29
Kaynak: (Vedat Aslan)
Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var!

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun 0-2.kilometreleri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 6-16.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48.kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kırşehir-Kaman-Bala yolunun 15-16.kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Osmancık-İskilip yolunun 30-31.kilometreleri arasında yol gövdesinde oturma nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Isparta-Antalya yolunun 32.kilometresinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle Antalya-Isparta geliş istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Şanlıurfa-Akçakale yolunun 37-39.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon, Gümüşhane İl Sınırı-Gümüşhane, Bayburt yolunun 44-54.kilometre leri arasındaki muhtelif kesimlerde yapılmakta olan otokorkuluk imalat çalışması nedeniyle 07:00-19:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.