Hava Durumu

Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var!

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 09:29
Kaynak: (Vedat Aslan)
Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var!

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolunun Gemlik Serbest Bölge Kavşağı-Çağlayan Kavşağı 7-8. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İzmir/İstanbul yönleri emniyet şeridi trafiğe kapatılacak olup ulaşım diğer üç şeritten sağlanıyor.

Niğde-Pozantı Otoyolunun 22-25.kilometreleri ile aynı yolun devamı olan O-21/28 yolunun da 0-4.kilometreleri arasında tüneller mevkiinde kırkgeçit 15.viyadüğünde derz çalışması nedeniyle ulaşım Ankara yönünden çift taraflı olarak sağlanıyor.

TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı arasındaki Şekerdere Viyadüğünde genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Denizli- Kale-Muğla yolunun 39-44.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Polatlı-Haymana yolunun 2-40.kilometreleri arasında, muhtelif kesimlerde asfalt sathi kaplama yenileme çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Malatya-Sivas Devlet yolunun 60.kilometresinde Yeni Tohma Köprüsünde bakım,onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak Eski Tohma Köprü üzerinden sağlanıyor.

Trabzon-Rize yolunun 9.kilometresinde bulunan Kaşüstü Araç Alt Geçidinin, bölünmüş yolun her iki yönündeki tüp geçişlerinde yapılacak olan elektrik, elektronik, mekanik sistemleri yapım, bakım, onarım çalışması nedeniyle 03.07.2024 gününden itibaren çalışmanın devamı müddetince, 21:00-06:00 saatleri arasında alt geçit trafiğe kapatılacak olup ulaşım aynı güzergahtaki geçit üstü bağlantı yollarından sağlanıyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46.kilometreleri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İnebolu-Küre-Kastamonu yolunun 27- 33. kilometre leri arasındaki asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.