Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Planlı elektrik kesintilerine gidilecek

UEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre,  tüketicilerin daha verimli hizmet alabilmeleri için planlı elektrik kesintilerine gidilebileceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Planlı elektrik kesintilerine gidilecek

UEDAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2016-2020 tarife döneminde hizmet bölgesine 1,3 milyar liralık yatırım ve bakım çalışmaları planlandığı ifade edildi. Bölgesinde bulunan elektrik dağıtım şebekesini yenilemek amacıyla gerçekleştirilen planlı kesintiler ile birlikte tüketicilere daha kaliteli ve sürdürebilir elektrik hizmeti verilmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda, elektrik dağıtım şebekesinde arızalar dışında, yatırımları gerçekleştirebilmek, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamak için planlı elektrik kesintileri uygulanacak.

ÖNCEDEN BİLGİ VERİLECEK

Mevcut yasal düzenlemeler gereği enerji altında çalışmak mümkün olmadığı yapılan için planlı elektrik kesintileri, çeşitli iletişim araçları üzerinden tüketicilere önceden bilgi vermek kaydıyla gerçekleştirilecek. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'dan oluşan hizmet bölgesinde 2,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sağlayan UEDAŞ'ın uyguladığı planlı kesintileri http://www.uedas.com.tr/ ile UEDAŞ mobil uygulama üzerinden erişilebilecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.