Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Sağanak yağış geliyor

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde bugün ve yarın hava sıcaklığı yükselişini sürdürürken, hafta sonu yağış için gün verildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Bursa için 15 Nisan 2022 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde hava sıcaklığı yükselişine bugün ve yarın devam ederken termometreler 23-25 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan yükselen sıcaklığın ardından sağanak yağış pazar günü Bursa’ya geri dönüyor.

Bursa’da termometrelerden yükseliş 2 gün boyunca yükselişini sürdürürken, meteorolojiden pazar günü ve yeni hafta uyarısı geldi.

Haftanın son iş gününde sabah saatlerinde 5 dereceyi gösteren termometrelerle birlikte güneş de yüzünü şehir genelinde gösteriyor.

Az bulutlu ve bol güneşli olarak günü geçiren Bursa’da öğle saatlerinde hava sıcaklığı 23 derecelere kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerinde güneşin batmasının ardından düşüşe geçen termometreler gece en düşük 1: derece bandına kadar geriliyor.

ÖNCE SICAK SONRA YAĞIŞ

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde bugün ve yarın hava sıcaklığı yükselişini sürdürürken, hafta sonu yağış için gün verildi.

CUMARTESİ yapılan tahminlere göre, termometreler günün ilk saatlerinde 9 derecelere kadar gerilerken az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte gün içerisinde en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. 

PAZAR günü için yükselen hava sıcaklığı sabah saatlerinde 13 derece seviyelerinde seyrederken, gün içerisinde 25 dereceye kadar yükseliyor. Öte yandan pazar gününden itibaren Bursa genelinde sağanak yağış etkisini göstermeye başlayacak.

PAZARTESİ günü itibariyle yağışın da etkisiyle sıcaklık düşüşe geçerken termometreler gün içerisinde en yüksek 21 dereceyi gösterecek. Öte yandan yağış gökgürültü şekilde Bursa genelinde etkisini göstermeye devam edecek.

SALI günü yağış Bursa’da hava sıcaklığının 10 derece kadar aşağı çekerken, termometreler gün içerisinde en yüksek 12 dereceyi ölçecek. Sağanak ise şehir genelinde gökgürültülü şekilde yer yer etkili olmaya devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.