Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Sıcaklıklar daha da artacak

Bursa'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor. Bu hafta sıcaklar kademeli olarak artış gösterecek ve Çarşamba günü 36 dereceyi bulacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Sıcaklıklar daha da artacak

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de kuzey kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bursa'da bugün hava az bulutlu ve sıcaklık 30 derece. Yarın havanın az bulutlu ve 32 derece, pazartesi az bulutlu ve 33 derece, Salı günü sıcak 35 derece, Çarşamba ise sıcak ve 36 derece olması bekleniyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.