Hava Durumu

Bursaspor camiası her şeyin iyisine layık

Bursaspor'un Cumartesi günü Trabzon'da oynadığı kader maçını yazarımız Vedat Aslan yerinde izledi. Bugünkü köşesinde maçı değerlendiren Aslan, Yeşil beyazlıların zoru başardığını ancak Bursaspor camiasının böyle bir sezonu hak etmediğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor camiası her şeyin iyisine layık

Camiamızın büyüklüğünü uçak seyahatinde bir kez daha idrak ettik. Bu camia son haftada kümede kalmayı kesinlikle hak etmiyor. Buralara gelinmesinde kim ne kadar hata yaptıysa öz eleştiride bulunmalı artık. Kümede kalındığına göre eteklerdeki taşları dökme zamanımız da geldi.

"Bu futbolcuların tamamını göndereceksin, sıfırdan takım yaratacaksın" diyenler kendi açılarından haklı olabilir lakin bir de gerçekler var.

 "Yönetim gitsin" diyenlere hak vermekle birlikte göreve devam etmelerinin daha akılcı olduğu kanaatindeyim. Çünkü küme düşme noktasına geldiler. En dibi hissettiler. Hem de çok yakından. Bundan sonra geçmişteki hatalarını yapmayacaklardır!

Yönetimin tüm yaşananları göz önüne alıp kadroyu şekillendirmesi zaruri. Yeni bir teknik adam, yeni bir söylem, yeni bir vizyon, yeni bir ruh şart...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.