Hava Durumu

Bursaspor'da adım adım Yassin Ayoub'a

Yeşil Beyazlılar'ın Hollanda ekibi Utrecht'te forma giyen 23 yaşındaki Yassin Ayoub'u bitirmek üzere olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da adım adım Yassin Ayoub'a

İsmail ARSLAN

Teknik direktörlüğe Paul Le Guen'i getiren Bursaspor, transferde de düğmeye bastı. Savunmanın sağına Barış Yardımcıyı transfer eden Yeşil Beyazlılar'ın, orta sahada yeterli verim alınamayan Jorquera'yı da satış listesine koyduğu öğrenildi. Orta sahaya takıma katkı sağlayabilecek bir transfer yapmak için düğmeye basan Timsah'ın rotayı da Hollanda'ya çevirdiği öğrenildi.

PAZARLIK SÜRÜYOR

Fas'ın önde gelen spor sitelerinden Lionsdelatlas'ın haberine göre Timsah, Utrecht takımında oynayan 23 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı Yassin Ayoub'u gündemine aldı. Sözleşmesi 2018'de bitecek orta saha oyuncusu için Hollanda kulübüyle temasa geçen yöneticilerin 1 milyon 200 bin avro bonservis bedeli olan oyuncu için pazarlıkları sürdüğü belirtildi. Yönetim bir yandan da Jorquera'ya gelen teklifleri değerlendirirken Şilili'den gelecek parayı Yassin Ayoub'un transferinde kullanacak.

3 YILLIK İMZA

Bursaspor'un 1.74 boyundaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme karşılığında senelik 800-900 bin avro maaş ödeyeceği de gelen bilgiler arasındaFas asıllı Hollandalı oyuncu Ayoub, bu sezon 32 lig maçında sahaya çıkarken 4 gol ve 9 asistlik performansıyla dikkat çekti. Ayoub, Utrecht kariyerinde ise toplam 115 lig maçına çıkarken 13 gol ve 22 asiste imza attı.

EKONG KAÇIYOR

Bursaspor'un gündemine giren stoper adaylarından William Paul Troost Ekong için de ciddi talipler olduğu öğrenildi. Nijerya Milli Takımı'nın ikinci kaptanı olan 23 yaşındaki başarılı oyuncuya hem Almanya'dan hem de Fransa'dan ciddi talipler olduğu belirtilidi. Avrupa basınından gelen haberlere göre Nantes ve E.Frankfurt'un bu oyuncunun transferinde önemli mesafe kat ettikleri öne sürüldü.

MANGA İDDİASI

Savunmaya da takviye yapacak Bursaspor'un Cardiff City forması giyen 28 yaşındaki deneyimli stoper Ecuele Manga için bir haftaya yakındır görüşmelerini sürdürdüğü öne sürüldü. Ecuele Manga, geçen sezon 6.3 milyon avroya Cardiff City'ye transfer olmuştu. 28 yaşındaki Gabon'lu stoper, Cardiff City forması ile çıktığı 22 maçta skora doğrudan katkı veremedi. Milli takım kariyerinde ise Gabon forması ile 45 maça çıkan Manga, bu maçlarda 5 gol atma başarısı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.