Hava Durumu

Bursaspor'da Antalya hazırlıkları başladı

Dün akşam kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlayan ve 2-0 yenilen Bursaspor, Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da Antalya hazırlıkları başladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Adnan Örnek gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 6'ya 3 kontrol pas oyunu oynayan yeşil-beyazlı futbolcular son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı.

Dün akşamki Beşiktaş maçında forma giyen oyuncular ile sakatlıkları bulunan Aziz Eraltay, John, Bilal Kısa, Batalla, Erdem Özgenç, Şamil Çınaz, Sivok, Harun Tekin, Sinan Bakış, Emre Taşdemir ve Jorquera kondisyon salonunda çalıştı.

Bursaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek. Bursaspor Antalyaspor maçı 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.00'da oynanacak.

Dün akşam ki Beşiktaş maçı ise olaylı geçti. Protokolde Bursaspor ve Beşiktaşlı yöneticiler arasında tartışma çıktı. İl jandarma komutanının araya girmesi ile tartışma büyümeden sakinleştirildi. Maçın bitiminde ise bir grup Bursasporlu taraftar, Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu otobüse taşlı saldırı düzenledi. Emniyet ekipleri olaylar büyümeden müdahale etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.