Hava Durumu

Bursaspor'da her şey sıfırdan başlıyor!

Geçen sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Bursaspor kadrosunun büyük bölümünü yenilemek için transfer çalışmalarına başlarken gönderilecek futbolcular da netleşiyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2017 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2017 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da her şey sıfırdan başlıyor!

Ali ŞAHİN

Spor Toto süper Lig'e son haftada aldığı galibiyetle tutunan Bursaspor'da başkan Ali Ay'ın 7-8 takviye yapılacağını açıklamasının ardından birçok futbolcunun ismi Yeşil Beyazlılar ile anılmaya başlamıştı. Bugün akşam saatlerinde Bursaspor yönetiminin transferin büyük kısmını tamamlaması ve isimleri açıklamaya başlaması beklenirken takımdan gönderilecek oyuncular da netleşmeye başladı.

NECİD VE SANE'DE GİDECEK

Geçen sezon sonunda Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Tomas Sivok ve Erdem Özgenç'le yollar ayrılırken Şamil Çinazla da yola devam etmeme kararı alındığı öğrenildi. Öte yandan Yeşil Beyazlı yöneticilerin geçen yılın ikinci yarısını başka takımlarda kiralık tamamlayan Tomas Necid ve Sane'den de kendilerine takım bulmasını istediği belirtildi.

GENÇLER KİRALANACAK

Yeşil Beyazlılar'ın ayrıca bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan oyuncularla da yolları ayırma kararı aldı. Bursaspor yönetiminin ilk olarak geçen sezonun son haftalarında kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz ile verim alamadığı Boban Jovic'i göndermesi beklenirken genç oyuncular Mert Örnek ve Furkan Soyalp'in de tecrübe kazanması amacıyla bir Süper Lig takımına kiralanabileceği öne sürüldü.

KARAR HOCANIN

Sezonu sakatlıklarla boğuşarak geçiren Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal'ın da Avusturya kampına götürülmesi kararlaştırıldı. 3 oyuncunun da Yeşil Beyazlılar'daki geleceğine kampın ardından yeni teknik direktörün karar vermesi bekleniyor. Geçen sezon ortada bir performans sergileyen İsmail Konuk ve Merter Yüce'nin ise yerlerine daha iyi bir takviye yapılması durumunda takımdan gönderileceği belirtildi.

BİLAL KALIYOR

Ayrıca Yeşil Beyazlı yönetimin belli dönemlerde eleştiri alsa da Ricardo Faty, Bogdan Stancu ve Bilal Kısa üçlüsüyle yola devam edeceği öğrenildi. Kulübe yakın çevreler özellikle Başkan Ali Ay'ın eleştirilen isimlerin başında gelen Bilal Kısa'nın bilhassa takımda kalmasını istediği belirtildi. Son maçlarında iyi bir oyun sergileyemeyen Kubilay Kanatsızkuş'un da yeni sezon yapılanmasında takımda kalacağı belirtldi.

GELECEK İSİM ÇOK

Bilindiği üzere Yeşil Beyazlılar göndereceği oyuncuların yerine takviye çalışmalarına başlarken, Asamoah Gyan, Alex Song, Bossong, Arouna Kone, Yusuf Erdoğan, Güray Vural, Süleyman Koç ve Barış Yardımcı'nın ismi Bursaspor'la anılıyor. Bu isimlerin transferi için de son onayı yeni teknik direktörün vermesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.