Hava Durumu

Bursaspor'da ilk teknik direktör adayı!

Son maçta lige tutunan Bursaspor'da, yeni sezon için hoca arayışları başlarken, transfere de yeni teknik direktörün kararıyla yön verileceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da ilk teknik direktör adayı!

-Ali ŞAHİN-

Bursaspor'da sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmaları da başladı. Yeşil Beyazlı yönetimin ilk olarak takımı yeni sezonda ayağa kaldıracak bir teknik direktörle anlaşmak istediği öğrenilirken, transfer çalışmalarına da yeni hocanın talepleri doğrultusunda yön verilecek. Bursaspor'la sezon sonu sözleşmesi biten erdem, Sivok ve Şamil'in durumları da yine yeni hocanın inisiyatifinde olacak.

İLK ADAY PROSİNECKİ

Yeşil Beyazlılar'da Teknik Direktörlük koltuğu için ilk adayın, Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasının ardından anlaşılmasına karşın Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun izin vermediği Robert Prosinceki olduğu öğrenildi. Azerbaycan Milli Takımı ile Haziran sonunda sözleşmesi bitecek olan Hırvat teknik direktörün Yeşil Beyazlılalar'a gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

KAYSERİ'DE ÇALIŞTI

Daha önce Türkiye'de Kayserispor'u çalıştıran ve yakaladığı başarılı performansa rağmen dönemin yönetimiyle yaşanan fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek Sarı Kırmızılılar'dan ayrılan 48 yaşındaki teknik direktör Azerbaycan Milli Takımı'yla da 16 maça çıktı. Prosinecki bu maçlarda 4 galibiyet, 6 beraberlik, 6 da yenilgi yaşadı. Öte yandan Hırvat teknik direktörün yakın çevresine kariyerine bir kulüpte devam etmek isteğini söylediği öğrenildi.

YERLİ ALTERNATİFLER

Bursaspor'un Prosinecki'de problem çıkma ihtimaline karşı alternatif isimlerle de görüşme halinde olduğu öğrenilirken bu isimlerin başında Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, İrfan Buz, Tolunay Kafkas ve Yılmaz Vural'ın olduğu öne sürüldü. Yeşil Beyazlılar'ın Hindistan'ın Goa takımına çalıştıran Zico'yu da gündemine aldığı ancak Brazilyalı efsanenin Yüksek ücreti sebebiyle vazgeçtiği iddia edildi.

OZAN VE FERNANDAO İDDİASI

Öte yandan Aykut Kocaman ile anlaşması Beklenen Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi Fernandao ve Ozan Tufan'ın kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi gündeme geldi. İki oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden yönetimin Daha önce de Yeşil Beyazlı formayı giyen futbolcular için teklif hazırladığı da gelen bilgiler arasında.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.