Hava Durumu

Bursaspor'da Obertan sürprizi

Transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren Bursaspor'un Fransız sağ kanat  Gabriel Obertan ile ilgilendiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2017 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2017 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da Obertan sürprizi

-Ali ŞAHİN-

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Bursaspor teknik Direktör Paul Le Guen'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Yeşil Beyazlılar'ın pek çok noktaya transfer yapmayı planladığı ve bu sebeple özellikle bonservisi elinde olan oyunculara yöneldiği öğrenildi. Savunmanın solu ve kale harici her noktaya transfer yapması beklenen Bursaspor'da sağ kanat için Gabriel Obertan isimi gündeme geldi.

RUSYA'DA BAŞLADI ADA'DA BİTİRDİ

Geçen sezonun ilk yarısını Rus ekibi Anji Mahaçkale'de tamamyan Gabriel Obertan, ikinci yarıda İngilterenin yolunu tutmuş ve Championship ekibi Wigan'da forma giymişti. Rusya liginde 8 maçta 1 gol atan 28 yaşındaki Fransız oyuncu Ada ekibile de 12 mücadelede sahaya çıkarken 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

GUEN FAKTÖRÜ

İspanya'nın ünlü spor sitesi Futbolistos'ta yer alan haberde de La Liga ekibi Real Betis'in de gündeminde olan oyuncuyla Türkiye'den Kayserispor ve Bursaspor'un ilgilendiği bilgisine yer verilirken, site oyuncunun Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen faktörü sebebiyle Yeşil Beyazlı ekibe daha yakın olduğunu yazdı.  

MANU'DA OYNADI

Futbola Bordeux altyapısından başlayan Gabriel Obertan sırasıyla Lorient, Bordeux, Manchester United, Newcastle, Anji Mahaçkale ve Wigan Athletic forması giydi. Fransa milli takımının alt yaş kategorilerinin tamamında forma giyen 28 yaşındaki oyuncu henüz A Milli forma şansı bulamadı. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 1 milyon avro.

TİTİ TAMAM

Öte yandan Bursaspor'un menajeri sebebiyle vazgeçme noktasına geldiği Brezilyalı stoper Titi transferinde anlaşma sağlandığı öne sürüldü. Menajerin taliplerinde geri adım atmasının ardından iki tarafın mutabakata vardığı iddia edilirken 28 yaşındaki oyuncunun 2+1 yıllık imza atacağı ve Bursaspor'dan 900 bin avro maaş alacağı belirtildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.