Hava Durumu

Bursaspor'da pota harekatı

Geçen yılı Samsun BŞB'de geçiren Can Özcan ve Sakarya BŞB forması giyen Tufan Önen yeni sezonda Bursaspor Durmazlar forması giyecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da pota harekatı

Engin AKSÖZ

Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek adına iddialı bir kadro kurmayı hedefleyer Bursaspor durmazlar ilk olarak geen günlerda Başantrenör Şamsettin Baş'la sösözleşme uzatmıştı. Baş'ı takımda tuttuktan sonra transfer için düğmeye basan Yeşil Beyazlılar kadrosuna iki önemli takviye gerçekleştirdi.

İKİ TAKVİYE

Forvet pozisyonuna Samsun Büyükşehir Belediye Anakent'in milli oyuncusu Can Özcan'ı alan Yeşil Beyazlı takım, power forvete de (4 numara), yeni sezonda Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Astra Group Sakarya Büyükşehir Beediye'nin Bursa orijinli oyuncusu Tufan Önen'i transfer etti.

ERDEM UZATTI

İç transferde takımda kalması için uğraş verilen oyun kurucu Erdem İlter'le de yeniden 1 yıllık anlaşma sağlayan Bursaspor Durmazlar'da geçen yılı Yeşil Beyazlı forma altında kiralık olarak tamamlayan PETKİM'li Burak Erol'la da devam etme konusunda da büyük mesafe kat edildiği öğrenildi. Geçen sezon Pınar Karşıyaka'dan kiralanan Mert Celep'i bırakacak olan Yeşil Beyazlı takımda Melih Kapucu'nun durumu ise yapılacak transferlere göre netlik kazanacak.

HEDEF CAN ALTINTIĞ

Bursaspor Durmazlar'ın gündemindeki bir diğer oyuncu ise kapanan Acıbadem Üniversitesi'nin Bursalı skrorer guardı Can Altıntığ. Babasının rahatsızlığı nedeniyle evine dönmek isteyen Altıntığ'ın istediği ücrette indirim yapması durumunda bu transferin de gerçekleşmesinin söz konusu olduğu öğrenildi. Beşiktaş Sompo Japan'ın da transfer listesinde yer alan Can Altıntığ'ın hafta sonuna kadar tercihini yapacağı belirtildi.

Bursaspor Durmazlar daha önce iç transferde iki başarılı yabancısı Karlo Vragoviç ve Dejan Borovnjak'la yeniden anlaşmış, Şahin Ekmen ise Karesispor'la el sıkışmıştı. Serbest bırakılan forvet Yunus Çankaya ise kendisine kulüp bakıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.