Hava Durumu

Bursaspor kafilesi Antalya'da

Yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Antalya'ya gitti. Yeşil Beyazlı kafileyi az sayıda taraftar karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor kafilesi Antalya'da

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Bugün saat 16.00'da Yenişehir Havaalanı'ndan Antalya'ya hareket eden kafile, 16.45 sıralarında Antalya Havaalanı'na indi. İki haftadır sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan kaptan Batalla'nın da yer aldığı kafileyi, Ünitimsah Antalya grubu üyeleri tezahüratlarla karşıladı. Toplam 23 oyuncunun bulunduğu kafile daha sonra otobüsle kamp yapacakları otele geçti.

Topladığı 49 puanla 6. sırada yer alan rakibine karşı sahadan 3 puanla ayrılarak ligde kalmayı garantilemek isteyen Timsah'ta sakatlığı süren isimlerin fazlalığı teknik heyeti düşündürüyor. Antalya Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

SÜPER LİG'DE 42. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 41 maçta Bursaspor, sahadan 19 galibiyetle ayrılırken, Antalyaspor ise 11 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar, Kubilay Kanatsızkuş ve Batalla'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

11 MAÇTIR DEPLASMAN GALİBİYETİNE HASRET

Yeşil-beyazlı takım, ligde çıktığı son 11 deplasman maçında 2 beraberlik, 9 mağlubiyet elde etti. Bu periyotta yalnızca Karabükspor ve Osmanlıspor'dan 1'er puan alabilen Timsah, bu şanssızlığını Antalyaspor karşısında kırmak istiyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.