Hava Durumu

Bursaspor son maçına çıkıyor

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasında Bursaspor, sahasında Menemenspor’u konuk etti. Ev sahibi ekip, Berat Altındiş’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor son maçına çıkıyor

Bursaspor 1-0 Menemenspor

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasında Bursaspor sahasında Menemenspor’u konuk edecek. Timsah Park’ta oynanan mücadele saat 19.00’da başladı. İki takım için de formalite karşılaşması olacak mücadeleyi hakem Gürcan Hasova yönetiyor. Hasova'nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Safa Yılmaz olacak.

Küme düşen iki takım da ligi galibiyetle kapatabilme mücadelesi verecek. Bursaspor’un 41, Menemenspor’un ise 38 puanı bulunuyor. Yeşil-beyazlı takımın yarınki mücadeleye genç ağırlıklı bir takımla çıkması bekleniyor.

Maçtan dakikalar
9. dakikada Eren Güler ceza sahasına girdiği pozisyonda etkisiz kaldı. Ceza sahası içinde top Samet Bozkurt’un elinde kaldı. O da zayıf bir şut çıkarttı ve top az farkla auta gitti.
26. dakikada Vefa Temel kendi getirdiği topa yaklaşık 25 metreden vurdu. Top az farkla auta gitti.
43. dakikada orta sahada kapılan topta kontra atağa çıkan Bursaspor’da Berat Altındiş, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Genç futbolcu, düzgün bir plase ile topu ağlara gönderdi. 1-0
48. dakikada Vefa Temel, duran toptan yaklaşık 35 metreden kaleyi yokladı. Kaleci Murat Hocaoğlu, topu güçlükle kornere çeldi.
90+1. dakikada Ömer Şahbaş, kale önünde topla buluştu. Sert vuruşunu kaleci Deniz Aydın güçlükle kornere çeldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.