Hava Durumu

Bursaspor'un yıldızı yine Batalla oldu

Son haftada Trabzon deplasmanında galip gelmesiyle lige son anda tutunan Bursaspor'da, Arjantinli yıldızı Pablo Batalla geçtiğimiz sezon 9 gol, 5 asistlik performans sergileyerek skora en çok katkı sağlayan isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un yıldızı yine Batalla oldu

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonunun son haftasında deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederek ligde kalan yeşil-beyazlılarda, sezonun en golcü ismi Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla oldu. Bordo-mavililere karşı oynanan mücadelede attığı kritik golle takımını ligde tutan Batalla, bu sezon ligde forma giydiği 31 karşılaşmada 9 gol, 5 asistlik performans sergiledi.Takım geçtiğimiz dönem 34 gol atabilmişti

Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera ise görev aldığı 30 maçta 6 gol, 2 asistlik katkı sağlarken, genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş da 29 maçta 6 kez gol sevinci yaşadı, 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

SÖZLEŞMESİ 2018 YILINDA SONA ERİYOR

Bursaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldız Batalla, gelecek sezonda takımda kalıp kalmayacağına ilişkin sorulan soruları yanıtsız bırakmıştı. Yeşil-beyazlı yönetimin, taraftarların da gözdesi olan 33 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu takımda tutmak istediği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.