Hava Durumu

BUÜ’den TEKNOFEST takımlarına yeni destek

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) TEKNOFEST ön elemelerini geçmeyi başaran takımlara her kesimden destek gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2022 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BUÜ’den TEKNOFEST takımlarına yeni destek

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'un gençlere sponsorluk desteği verilmesi yönündeki çağrılar karşılığını buluyor. Danimarka Svendborg Bilal-i Habeşi Cami Cemaati ve Türk Kültür Derneği ile Türkiye Diyanet Vakfı Nilüfer ve Osmangazi Şubeleri, ön elemeyi geçmeyi başaran takımlara 100 bin TL'nin üstünde destekte bulundu. Bu yıl Samsun'da düzenlenecek TEKNOFEST 2022'ye katılacak liseli ve üniversiteli gençlerin oluşturduğu YTG Teknoloji Takımı da desteklenen takımlar arasına dahil oldu.

YTG Teknoloji Takımı öğrencileri iftar sofrasında bir araya geldi. Öğrencilere eşlik eden BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Osmangazi Müftüsü Mehmet Uzun ve Nilüfer Müftüsü Şakir Pinal da ilk aşamada 65 Bin TL'lik çeki öğrencilere teslim etti.

Her iki ilçenin müftüsü hem müftülük hem de Türkiye Diyanet Vakfı olarak iyiliğe açılan her yolda gençlere sahip çıkacaklarını vurguladı. Rektör Kılavuz da desteklerinden ötürü kurum yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.