Hava Durumu

Cem Yılmaz'dan olay sözler: Takip etmek istiyorum ama yapamıyorum

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, genç popçu Aleyna Tilki hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Aleyna'yı sosyal medyada takip etmek istiyorum ama yapamıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cem Yılmaz'dan olay sözler: Takip etmek istiyorum ama yapamıyorum

Cem Yılmaz katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Aleyna Tilki ve adının aşk dedikodularına karıştığı Serenay Sarıkaya ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

İbrahim Selim ile Bu Gece'ye konuk olan komedyen, "Aleyna'yı sosyal medyada takip etmek istiyorum ama yapamıyorum" dedi.

Yılmaz, "Sahte hesapla takip ettiğim kimse yok. Ancak haber yapılacağını bildiğim için takip etmek isteyip de edemediğim insanlar var. Mesela Aleyna Tilki komik bir tweet atıyor. Takip etmek istiyorum ama yapamıyorum. Bunun haber olması hoş olmaz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İbrahim Selim'in "Gözlerimin içine bak ve ne kadar çapkınsın söyle" sözlerine de Cem Yılmaz'ın yanıtı şöyle oldu: "Çapkınlık tatlı bir şey. Çapkın erkek, çapkın kadın tatlılığı vardır. Zampara değil ama. Zampara kaba bir söz. 10 üzerinden 1 olsun. Benim çapkınlığımdan ne olur? Ben utangaç bir insanımdır."

Cem Yılmaz'a 'Hiç kimseyi stalk'luyor musun?' diye sorulunca, "Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor" diye cevap vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.