Hava Durumu

CHP'li İrgil'den Sözcü operasyonu tepkisi!

 Sözcü gazetesine yapılan operasyona ilişkin açıklamada bulunan CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, iktidara sert sözlerle yüklendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li İrgil'den Sözcü operasyonu tepkisi!

İrgil şu ifadelerde bulundu: "19 Mayıs günü ulusal bayramımızı kutlamamız gerekirken, yeni bir rezalete imza atıldı. 15 Temmuz'dan sonra bu iktidarın her izi birbirine karıştırması bir yana, bu darbe girişimini fırsat bilerek tüm muhalifler üzerinde akıl dışı operasyonlara yönelmesi ülkenin günden güne dengesini yitirmesine neden oluyor. Sözcü gazetesine 19 Mayıs'ta yapılmış FETÖ operasyonu ile bu iktidarın yüzkarası listesi tarihine bir madde daha eklenmiş oldu.

Anlaşılan o ki, toplum nezdinde FETÖ ile ilgili bir sulandırma, basitleştirme, hatta boşverme tutumuna gidilmek isteniyor. Anlaşılan o ki, asıl suçları görmezden gelmek için muhalifler kullanılmak isteniyor. 29 Ekim sonrası yapılan Cumhuriyet operasyonu, şimdi 19 Mayıs Sözcü operasyonu, sonrasında ne var?

Bugün, hiç kimseyi Sözcü'nün FETÖ'cü olduğuna inandıramazsınız. Tıpkı; bir bankanın önünden geçeni veya bir sendikaya uğramış olanı FETÖ'cü ilan eden ama kendi içinde bir kişinin bile bulunmadığını söyleyen iktidara kimsenin inanmadığı gibi... Meclis kürsüsünden övgü düzenleri, hasret çekenleri, saygılarını sunanları unutmadık, unutmaya da niyetimiz yok.

Binlerce kez söyledik; basını susturma çabaları sonuç vermeyecektir. İktidarlar olmasa da olur ama basın olmazsa olmaz!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.