Hava Durumu

CHP'li Sarıbal'dan Bursa'da küfürler yağdıran öğretmene sert tepki

Bursa'da Bursa Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesinde Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi öğretmeni olarak görev yapan Metin Endes ile ilgili sosyal medya paylaşımlarıyla partilerine ve genel başkanlarına hakaret ve küfürler edildiğini iddia eden Orhan Sarıbal konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li Sarıbal'dan Bursa'da küfürler yağdıran öğretmene sert tepki

Sarıbal açıklamasında sosyal medya vasıtasıyla iletilen şikayet doğrultusunda durumdan haberdar olduklarını belirtti.  Bursa Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesinde Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi öğretmeni olarak görev yapan Metin Endes ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığına Derhal Görevden alınmasına ilişkin çağrıda bulundu.

Sarıbal yazılı açıklamasında 

"CHP'ye değerlerimize kadınlarımıza hakaret, küfürler eden bu öğretmen cezalandırılmalıdır. Çünkü bu olanlar öğretmenlik mesleğine, onuruna, örnekliğine yakışmaz, derhal cezalandırılması gerekir. Son zamanlarda Atatürk, Laiklik, Cumhuriyet hakaretlerinden sonra CHP ve Genel Başkanımıza ve hatta partimize gönül veren insanlara yapılanlar, söylenenler kabul edilemez. Etik ve ahlaki olan vicdani olan derhal görevden el çektirmektir. Gereğinin yapılması için buradan çağrıda bulunuyorum.

Bu zihindeki birinin bu davranışlarıyla eğitime, topluma, öğrencilere, halka verebileceği hiçbir şey yoktur ,olamaz . Vali başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürleri ve yargıyı göreve çağırıyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.