Hava Durumu

CHP'li vekil Ceyhun İrgil: Tayyip Bey'e tuzak kuruluyor

FETÖ yargılamaları sırasında mahkemelerin verdiği tartışmalI kararlara dikkat çeken CHP'li Ceyhun İrgil, "Adalet sistemi kasıtlı olarak Tayyip Bey'in aleyhine işletiliyor. Bu bir tuzak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'li vekil Ceyhun İrgil: Tayyip Bey'e tuzak kuruluyor

15 Temmuz'un ardından başlayan FETÖ yargılamalarında mahkemelerin verdiği kimi kararlar toplum vicdanını yaralarken, yaşananların örgütün kumpası olduğu iddia ediliyor. Bu teze destek veren CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, "Adalet sistemi kasıtlı olarak Tayyip Bey'in aleyhine işletiliyor. Tayyip Bey'i danışmanlarından oluşan dar bir ekip kuşatmış, birçok bilgi ya verilmiyor, ya da yanlış aksediyor" dedi.

KRİPTOLAR DEVREDE

AK Parti'nin bir tuzağın içine çekildiğini belirten Ceyhun İrgil, "Özellikle Ağustos-Eylül-Ekim döneminde bunu en ağır yaşadı. 500 kişiyi ihraç eden hakim bakıyorsunuz, FETÖ'den tutuklanıyor. Kriptoları öğreninceye kadar bir çok masum insanın da ve onlarla beraber ailelerinin de canı yandı. Bu kriptolar vasıtasıyla, tutuklama, salıverilme gibi kararlarla toplumsal tepki daha da körükleniyor, güçleniyor. Bu bir tuzak" dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.