Hava Durumu

CHP'nin adalet yürüyüşü başladı!

CHP'nin adalet yürüyüşü başladı. Yürüyüş öncesi açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Bıçak kemiğe dayandı artık. Yeter diyoruz. Bu ülkeye adalet ya gelecek ya gelecek" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'nin adalet yürüyüşü başladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 11.00'de başlatacağı "Adalet Yürüyüşü" için CHP'liler Güvenpark'ta toplanmaya başladı. Güvenpark ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na MİT tırları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada 25 yıl hapis cezası verilmesinin ardından dün CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olağanüstü toplanmış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamada Ankara Güvenpark'tan İstanbul Maltepe'ye "Adalet Yürüyüşü" başlatacaklarını açıklamıştı. Saat 11.00'de başlayacak yürüyüş öncesinde Güvenpark ve çevresinde sabahın erken saatlerinden itibaren polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı. Parkın etrafı bariyerlerle kapatılırken, katılımcıların alana alınacağı bölümler oluşturuldu. Yürüyüşe katılacaklar, arama noktalarından geçerek alana alınmaya başlandı. Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılırken, bölge havadan helikopter desteği ile kontrol ediliyor.

CHP il örgütleri de aynı saatte Türkiye genelinde yürüyüş düzenleyecek.

Kemal Kılıçdaroğlu alanda yürüyüş öncesi açıklamada bulundu.

"Kendi ülkemizde barış içinde yaşamak istiyoruz. Bir dikta yönetimi ile karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz.  Bıçak kemiğe dayandı artık. Yeter diyoruz. Bu ülkeye adalet ya gelecek ya gelecek. Bedeli neyse ödemeye hazırız. Bu ülkenin geleceği için hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adaletin olmadığı bir ülkede barış ve huzur olmaz. Adalet, adalet, adalet..."

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.