Hava Durumu

Cumalıkızık'ta dehşet! Kurtarılamadı

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Cumalıkızık mahallesindeki bir ormanlık alanda arkadaşıyla birlikte alkol alan bir şahısın aracına ateş açıldı. Sürücü Mehmet Karaca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumalıkızık'ta dehşet! Kurtarılamadı

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Cumalıkızık Mahallesi ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kasaplık yapan Mehmet Karaca (38) bir arkadaşıyla birlikte 16 FU 669 plakalı otomobiliyle ormanlık alana gitti. Burada alkol aldıkları sırada başka bir araçtan Karaca'nın otomobiline ateş açıldı. 3 kurşunla yaralanan Karaca, 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Karaca'nın cesedi cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

MUDANYA'DA KAZA

Mudanya'da da içinde 5 kişinin bulunduğu araç kaza yaptı.

Mudanya İlçesi Bademli Mahallesinde 16 ARC 37 plakalı lüks otomobil içinde aynı aileden 5 kişinin bulunduğu 16 HC 563 plakalı otomobil ile çarpıştı. Beş kişinin bulunduğu otomobil çarpışma sonrası kaldırıma çıktı. Hurdaya dönen otomobil sürücüsü Uğur B. olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazadan sonra olay yerine gelen Uğur B'nin yakınları sinir krizi geçirdi. İsmi öğrenilemeyen 16 ARC 37 plakalı aracın sürücüsü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.