Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hallaç pamuğu gibi atıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahraman güvenlik güçlerimiz, ülkemiz içindeki sarp dağlardan şehirlerin karanlık dehlizlerine, yurt dışında teröristlerin yuvalandığı inlere kadar bölgemizin tamamını adeta hallaç pamuğu gibi atıyor" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hallaç pamuğu gibi atıyoruz

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Gazi Mustafa Atatürk'ü kahraman ordumuzun tüm askerlerini rahmetle yad ediyorum. Bu kutlu emaneti bizden sonraki nesillere bırakmayı en önemli görev olarak görüyoruz.

Bundan 97 yıl önce Anadolu'nun bağrına saplanmak istenen hançeri söküp atan atalarımız yepyeni bir ufuk açtı.

Gençlerimize 2053 ve 2071 vizyonlarını miras bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Kahraman güvenlik güçlerimiz, ülkemiz içindeki sarp dağlardan şehirlerin karanlık dehlizlerine, yurt dışında teröristlerin yuvalandığı inlere kadar bölgemizin tamamını adeta hallaç pamuğu gibi atıyor.

Türkiye sınırları boyunca kahramanca mücadele veriyor, birileri teröristlerin ve arkalarındaki güçlerin ağzıyla gölge düşürmeye çalışıyor.

Bugün Irak'ta, Suriye'de, Doğu Akdeniz'de verdiğimiz mücadelenin tek bir gayesi bulunuyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin haklarını savunmak, kardeş halkların haklarını savunmaktır. Dünyanın neresinde bir mazlum zulüm altındaysa orada olmak inancımızın, kültürümüzün bir geleneğidir.

Bunun için zaferlerimizi sadece savaş alanındaki başarımızda değil, gönüllerin fethini de dönüm noktaları olarak görüyoruz. Askerlerimizin görev yaptığı her yerde inşa faaliyetlerimiz güvenlik faaliyetlerimizin kat be kat üstünde olmuştur. 

Birlik beraberlik ve kardeşliğimize sahip çıktığımız sürece başarıdan başarıya koştuk. Fitnenin peşine düştüğümüzde kaybettik. 

Türk milletin bileğin er meydanında bükemeyeceği bilenler hep birlik ve beraberliğimize saldırmıştır. Ülkesi ve milleti yerine kendi hesapları için çalışanlar elbette hiç eksik olmamıştır.

Bir oldukça beraber oldukça diri oldukça kardeş oldukça hep birlikte Türkiye oldukça zafer bizimle olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.