Hava Durumu

‘Değişim'i Bursa'dan başlattık

Türkiye Değişim Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe Genel Sekreter Teoman Mutlu ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2022 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2022 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
‘Değişim'i Bursa'dan başlattık

İl Başkanı Metin Yıldırım ve İl yönetiminin ev sahipliğinde gerçekten etkinlikte konuşan Genel Sekreter Teoman Mutlu, "Biz TDP olarak hiyerarşik düzen içinde hiç bir ittifaka dahil değiliz. Yakın zamanda Yunanistan da barış adına gittik. Ama orada şahsımıza hakaret düzeyinde sataşmalar olsa da Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'ün devlet adamlığı tecrübesi ile bu süreci Türkiye lehine sonuçlandı.

Bursa bizim için değerli. Türkiye’de ilk kez kendi yöneticilerimiz üzerinden Gölge Bakanlık Kurulu oluşturduk. Hükumetin attığı her adımda icraatlarını adım adım takip ediyoruz. TDP ülkenin makus kaderini değiştirmek için partinin tüm mensupları ant içmiştir. ‘Değişim'i Bursa'dan başlattık. Esnafa, çiftçiye, işçiye, memura, emekliye, emekçiye, üniversiteli öğrenciye, işsize derman olacağız" ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli ise, "Bursa'dan yükselen çığlığa kayıtsız kalamadık. Her gün artan tempomuzla Türkiye ile kucaklayıcı siyasetimizle iz bırakıyoruz. Bu pazar seçim olsa seçime girebilecek partiler arasındayız” şeklinde konuşurken, İl Başkanı Metin Yıldırım, "Her şeyin eksik olduğu Bursa'da vatandaşlarımızın sofrasında huzur olsun diye siyaset sahnesindeyiz. Bursa'nın kazanımlarını heba ettirmeyeceğiz" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.