Hava Durumu

Demet Şener'den ihanet açıklaması! Çok sevilmek ona yetmedi

Geçtiğimiz ekim ayında ihanet ettiği gerekçesi ile 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a boşanma davası açan Demet Şener, Şamdan Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Şener'den ihanet açıklaması! Çok sevilmek ona yetmedi

Bizimki kâğıt üstünde bir evlilik değildi. Aşk doluydu. O yüzden bu olay bende şok etkisi yarattı. Başka türlü olsaydı 'Ben zaten biliyordum, olacağı buydu' derdim.Evliliğimde hissettiğim ya da gördüğüm hiçbir problem yoktu. 'İbrahim asla yapmaz' derdim, ona çok güvenirdim. Ben bu evlilikte dört dörtlüktüm. Vicdanım, kalbim rahat. Tabii ki zor bir süreçten geçiyorum. Kırgınlıklar, üzüntüler var. Ama pişmanlığım yok. Negatif enerjide kalmaktan hoşlanmıyorum. Geriye dönüp takılmıyorum.

İHANETİ KABUL EDEMEZDİM

Olayı öğrendiğim an boşanmaya karar verdim. Herkesin kabul edeceği şeyler vardır. Ben bunu kabul edemezdim, böyle mutlu olamazdım.

FEDAKARLIK YAPTIM

Evlilikte büyük fedakarlık yaptım. Kendimi çok geri plana çektim. 'Aman Demet ön plana çıkma, davete gitme, fazla iş yapma' diye kendimi hep engelledim. Şimdi gerçek Demet'e döndüm. İnsanın kendisini bastırması doğru değilmiş. Artık kimse umrumda değil. Kim ne derse desin istediğim hayatı yaşayacağım.

AŞK DOLU BAKIŞLAR VE GÜZEL DUYGULAR YETMİYORMUŞ

İbrahim'e karşı aşk ve sevgi hissetmiyorum. Bir sene önceki duygularımla şu anki durumum çok farklı. Demek ki bazılarına aşk dolu bakışlar ve o güzelim duygular yetmiyormuş.

Çocuklarımız İrem ve Ömer babalarını istedikleri zaman görüyorlar. Biz şimdilik karşılaşmıyoruz. Ama ileride olacak. Her şey soğuyacak ve olacak. Bize yakışan budur.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.