Hava Durumu

Demirören:Arda yanlış yapmıştır

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu, Ankara'da başladı. Burada konuşan başkan Yıldırım Demirören geçtiğimiz günlerde gazeteci yumruklayan Arda Turan için "Arda yanlış yapmıştır. Ama yaptığı bu yanlışı Arda'ya doğru şekilde göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demirören:Arda yanlış yapmıştır

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, burada yaptığı konuşmada milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören, "Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır ama yaptığı bu yanlışı Arda'ya doğru şekilde göstermeliyiz, Arda bir dünya markası" dedi.

Demirören, şöyle konuştu:

"Son günlerde yine oyunlar sahnelenmek isteniyor. Türk Milli Takımı ile Federasyonu karıştırmak istiyorlar. Hatalar elbette oldu. Türk futbolunu karıştırmak istediler. Yine futbolcumuz hocamız, kaptanımız karşı karşıya getiriliyor. Arda kaptanımız yanlış yapmıştır. Arda'ya tepkiyi medeni yollarla göstermemiz gerekiyor. Arda bir dünya markası. Böyle yetenekler kolay kolay yetişmez. Milli mesele deyip A Milli Takımımız'a sahip çıkma zamanı. Kenetlenme zamanı. Naklen yayın gelirlerini 800 milyon dolarlara çıkarma zamanı. Herkesin kendine çeki düzen verme zamanı" dedi.

Demirören ayrıca Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Anderson Talisca'ya verilen cezaların az olduğunu, vicdanen de doğru bulmadığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.