Hava Durumu

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında kavga: Senin çocuğun olamaz

Taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci'ye sert tepki gösteren Deniz Akkaya, "Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor" dedi. İkili arasında canlı yayında tartışma çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında kavga: Senin çocuğun olamaz

UçanKuş TV'nin 'Canlı Masa' programında Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci birbirine girdi. Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından paylaşım yaparak taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti.

Dün akşam programda bu konuyu ele alan Deniz Akkaya ise çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin Bodrum'daki evinde, 'eltisi' olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etti.

Bu iddiaların üzerine telefonla canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci, evindeki kadının taşıyıcı anne olmadığını, eltisi olduğunu, gerekli fotoğrafları göndereceğini söyledi. Canlı yayında tartıştığı Ciğerci'nin kendisini çocuğuyla ilgili vurduğunu söyleyen Akkaya, "Bel altı vurarak beni karşına aldın, iki elim yakandadır. Avukatlarım devreye giriyor" dedi.

Şu an taşıyıcı anne gibi birinin olmadığını söyleyen Selin Ciğerci şu açıklamayı yaptı:

Ben sadece isteklerimi söyledim. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar coronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar benim çocuğumla para kazanmama taktıysanız... Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya.

Ciğerci'ye karşılık veren Akkaya, "Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor" dedi.

Bu sözler üzerine küplere binen Ciğerci, "Kızınla mayolu fotoğraflarını yayınlıyorsun. Onun reklamını yapıyorsun. Sana ne benim isteklerimden" dedi. Deniz Akkaya hızını alamadı ve yayından sonra da Selin Ciğerci'yi suçlayan paylaşımlarına devam etti. Akkaya Selin Ciğerci'yi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na şikayet edeceğini söylerken ünlü isme fuhuş suçlamasında da bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.